7 milyon 650 bin euro verilcekmiş lilleye...
Lille bu adamı 2.5 milyon euro aldı bize 7.5 milyona kakaladı helal olsun...
Bu nasıl transfer anlamıyorum daha futbolcuya para verilcek 20 milyonu bulur bunun 4 yıllık maliyeti...
Değermi böle mal bi adama yahu ? değer mi bunca para dökmeye ? hiç mi akıllanmadın yönetim ? hiç mi bakmazsın kaça almışlar bu adamı kaça satıyorlar ? yokmuydu dünyada başka futbolcuda gidiyorsun böle bir hanzoyu alıyorsun ? adamın tanıtım kliplerini izleyin egemenden bekirden ne farkı var ? Allah belanızı versin yönetim milyonlarca insanın gördüğü şeyleri göremiyorsunuz ya yazık size. Nerden geliyor bu paralar ? benim aldığım lig tv den benim aldığım formadan benim aldığım biletten ama bundan sonra yok abi ne lig tv ne forma nede bilet.... Beter olun

ŞU HABERDE DOĞRUDUR YALANDIR BİLMEM AMA RESMEN ENAYİYİZ BİZ...

Kjaer'in boşluğunu Marsilya'daki sözleşmesi sona eren Rod Fanni ile doldurmaya hazırlanan teknik direktör Herve Renard'ın, tecrübeli savunmacıyı büyük ölçüde ikna ettiği bildirildi.

HÜCUMA TAKVİYE GELİYOR!

Lille'nin çalıştırıcısının 'bedavaya' yapılacak stoper transferi sonrasında rotasını Lorient'in golcüsü Jordan Ayew'e kıracağı ve Kjaer için ödenecek bonservisin büyük miktarının bu transferde kullanılacağı yazıldı.

Bordeaux and West Ham'ın da gündemine olan Ayew'in önümüzdeki günlerde Fanni ile birlikte Lille'nin yeni transferleri olacağının altı çizildi.