tugrab adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben size bu işi yapmiş biri olarak tecrübelerimi aktarayım. Çok detaylı girecek zamanım yok ama kısacası şunları yapmalısınız..

- Günün tüm saatlerine yayılacak şekilde haber yapmalısınız. Mesela tek başınasınız ve günde sadece 1-2 saat dilimi içinde 20 haber yapsanız risk taşır. wp kullanıyorsanız, yazılarınızı zamanlama yaparak tüm saate yayınız.

- Kesinlikle özgün içerik olmalıdır. Haberlerin Özgün içerik şartları şunlardır.

* Kesinlikle diğer sitelerdeki başlıklardan farklı orjinal başlık atmalısınız. ( İçerik kısmında en önemlisi başlıktır. )
* Haberin tüm bilgilerini özetleyen 30 kelimenin altına düşmeyen %100 özgün açıklama kısmı yazmalısınız. Giriş gelişme ve sonucu burada özetlemeniz faydanıza olacaktır. ( 2. En önemli kısmı açıklamadır. Açıklama haber sitelerin h2 tag olarak yazılan alanlardır. )
* Sonra haber detaylarına geçeceksiniz ve yine copy paste'den uzak bir şekilde, tüm detylarını aktarın.

- Google News ile ilgili başvurudan önce yaopmanız gerekn iletişim kunye saflarınıda çok geçmeden duzenlemeniz gereklidir. ( R10 da aratırsanız muhtemelen bununla ilgili kaynaklar bulacaksınız. )

-Google News öncesi ve sonrası PR değerleriniz yok ise çok fazla siyasi haber yapmanızı tavsiye etmem. Emeğinize yazık olur. Siyasi haberlerde ön plana çıkmanız çok zor. Magazin, Spor, 3.sayfa, sağlık, otomobil ve teknoloji haberlerine ağirlik verin..
Tamam hocam. Çok teşekkür ederim. Daha sağlıklı bir plan oluşturuyorum. Yalnız yürümek olmaz bu yolda Seo uzmanı birisi ile görüşmeyi düşünüyorum.