İlk mesajda yazılanlara harfiyen katılıyorum. Zira piyasa ve ortam çok değişik şekilde hareketlenebiliyor.

Şunuda ilave etmek istiyorum : Kampanya oluşturup yeni müşteriler hedefliyorsunuz (yıllık reklam bütçesi doğrultusunda) ucuzcu oluyor ve iş yapamıyorsunuz. Fiyatları normal seviyesine çekiyorsunuz (çok düşük kâr marjı ile) pahalı oluyor iş yapamıyorsunuz. Sürekli bir gariplik.

Destek talebine müşteri panelinden yazın denildiğinde müşteriyi oyalıyor oluyorsunuz.
Sitenizde XX sorun var dediğinizde diğer firmada sorun yok oluyor, sorun bizde olmuş olyor

Şuan bir çok konuda ÖNEMLİ bir çok firma fiyatlarını çok aşağıya çekiyor maalesef. Bunun sebebi de r10 piyasasının hali.

Vatandaş hiç bir vergi, sigorta, sunucu gideri vs olmadan yurtdışından sanal sunucu ile 5 TL ye hizmet verdiğinde, bu forumda iş yapmak istiyorsanız zaman zaman o fiyatlara yakın kampanya düzenlemek zorunda kalıyorsunuz. Ya da forumda ticareti hedeflemeden normal fiyatlar ile konu açıyor ve ticaret yapamıyorsunuz

Bir kaç yıldır forumda aktif üyeliğim var. Reseller satışı için firmam ve giderlerini karşılayabilecek makul bir fiyat ile konu açtığımda neredeyse hiç ticaret yapamadık.

Ancak 01-02-2014 tarihinde forum piyasasına uygun bir kampanya düzenledik ve satışa başladık. Ancak yetersiz tabiki fakat 1 ay öncesinde ciddi bir kampanya düzenledik ve 3 haftada 75+ müşteri kazandık. Daha sonrasında asıl hizmetimizin satışı artmaya başladı.

Yani velhasılı mecbur foruma ayak uydurmak durumunda kalınıyor fiyat olarak. Zira bu forumda 5-10 TL ye satış yapılması yasaklanmadan bu iş için ciddi yatırım yapan firmalar hakettiği kazancı sağlayamıyor.

webmastersitesi.com da bir alan var 5 Tl - 10 TL gibi

aslında burda da bu tür bir kategori açılsa ve bu kategorideki şikayetler değerlendirilmese. zira ucuz ticarette %90 alan kişi suçlu benim düşünceme göre.