Firmamız hiç bir şekilde skype kullanmamaktadır.
Tüm satın alma işlemleri YALNIZCA
https://www.control.com.tr üzerinden yaplımaktadır. Müşteri temsilcilerimizi yanlızca web sitemiz üzerinden sizinle iletişime geçmektedir.
https://www.control.com.tr üzerinde bulunan banka hesap / mobil ödeme / paypal / kredi kartı bilgileri dışında herhangi bir yere yapılan hiç bir ödeme kesinlikle işleme alınmıyacak ve kabul edilmeyecektir.
Kamuoyuna önemle duyurulur.
Kesinlikle ne şahsım nede firmamız skype kullanmamaktadır.
Merhaba Arkadaşlar Dün itibarı ile aynı Dolandırıcılık durumuna Esir Bilişim İnternet Hizmetleride Maruz kalmıştır. Aynı kişi olarak Düşündüğümüz Kişi esirbilisim.com.tr skype adresinden eski ve yeni Müşterilerimizden Para talep ederek Dolandırmaya çalışmaktadır. Şuan için mağdur olan müşterilerimiz olmadı umarımda olmaz Firmamız adını kullanarak Kimse dolandırılmaz. Aynı şekilde Firma olarak bizlerinde Uyarı konusu Aşağıdadır. Kesinlikle bu Dün itibarı ile firmamız skype üzerinden Destek ve satışını kaldırmıştır.
https://www.r10.net/showthread.php?p=...post1070547134