Bende konuyu zortlatayım. Bartuc arkadaş gerçekten haklı özellikle son 1 yıldır bu olaylar çok arttı. Ben önceden firmadan alışveriş yapacaksam arama yaptırırdım. Şimdi hizmeti icin 30 dk da cevap alamayan şikayet konusu açar olmuş. Türkiye de sayılı firmalar icin bile boyle saçma şikayetler var. Yıllardır hosting işi yapmasamda kullanıyorum ve bu işlere profesyonel olarak başladığımda ilk hosting güzel hostingden almıştım. 1 ay kullanmama rağmen 1-2 sefer toplamda 1 dk yı geçmeyen kesintiler yaşadım ama hiç ticket bile açmayı düşünmedim.
Şimdi netmarlis kullanıyorum çok şükür ciddi bir sorunla karşılaşmadık 3-4 aydır. 1-2 sefer sitelere erişim gitti ama diğer sunucular açık olduğu icin ticket attık 30-40 da çözüldü. Sabretmek gerekiyor. Şimdi de ara ara bakım kesintileri oluyor ya da 30 sn geçmeyen ufak kesintiler oluyor ama sabrediyoruz. Çünkü önce karşımızda bize hizmet verenleri düşünmek gerekiyor. Her ne kadar para versekte sonuçta onlarda insan ve halden anlamak gerekiyor.
Ama milletimiz öyle mi? Hayır mesela şikayet var da bir konu gördüm netmarlis ile ilgili adam demişki 4 gb ram kampanyasında yararlandım ödemeyi paypal ile yaptım ödenmedi gözüküyor. Bunun icin bile şikayet konusu açanlar var oysaki ödeme bildirimi yapmalıydı.
Çok saçma olmaya başladı artık bunlar adam cpanel şifresini unutuyor firma hakkında şikayet açıyor. Virüslü dosya yüklüyor suspend edilince şikayet açıyor. Hosting alıyor film dosyalarını hosting yüklüyor kapatılınca şikayet açıyor. İnsan kendine bakmıyor ya da sabretmiyor. Milletimize bunu öğretmemiz gerek.