Merhaba Değerli R10 Üyeleri ve Esir Bilişim İnternet Hizmetleri Müşterileri.

Firmamızla ilgili Skype üzerinde başkaları tarafından Firmamız adına Dolandırıcılık yapan bir şahıs Tespit edilmiştir.

Gün itibarı ile Dedicet server kullanan 5-6 Aylık bir müşterimiz Beni arayarak Skype üzerinden Esir Bilişim Adı ile Firma sahibinin adını kullanarak Sizin sunucuya Çok aşırı saldırı var Sunucunuzu bir üst sunucuya taşımamız gerekiyor. Firma hesaplarıyla hiçbir ilgisi olmayan hesaplar vererek ücreti bu hesaplara yatırın işlemlerinizi sağlayalım demişler. Müşterimiz ise durumdan şikayetçi bir şekilde Tamam ozaman her ay ödeme yaptığım ZİRAAT BANKASINA ödeme yaptım yapın işlemleri diye yazıyor. *********** olan şahıs ise hayır eski banka hesaplarımız Banka tarafından bloke edildi. Yeni olan Firma kurumsal Banka hesabına ödeme yapın diye Firmamızla İlgisi olmayan Hesap bilgilerini Müşterimize İletiyor. Müşterimiz o arada bizi Firma numaramızdan arayarak işin detayını öğreniyor ve Durum anlaşılıyor.

Daha sonradan ben farklı bir skype adresi ile *********** olan şahısı ekleyerek Müşteri Sıfatı ile Görüştüm. Adam Skype de Esir Bilişim İnternet hizmetleri diye yazmış. Skype bizim logomuzu koymuş. Görüşmeyi sağladım müşteri gibi ve aşağıda *********** olan kişiye ait hesap bilgilerini ve *********** olan Skype adresini yazacağım.

Kişiyle baya bir yazıştıktan sonra artık dayanamadan durumun doğru kısmını anlatmaya başladım . Adam kalkmış hayır kardeşim Esir Bilişimin Sahibi benim diyor halen ve asıl sen dolandırıcısın ben seni mahkemeye verecem diyor Artık ben bile kendimden şüpelenmeye ve karşıdaki kişiye inanmaya başladım

Lütfen Değerli arkadaşlar değerli Müşterilerimiz Bundan sonra Skype üzerinden Esir Bilişim internet hizmetleri Destek ve satışını kaldırmıştır.

Lütfen bu tür dolandırıcılık oyunlarına gelmeyiniz. Konuyu Hosting VDS ve Dedicet bölümlerine de açacağız Forum yetkilileri eğerki kural dışı olduğunu Düşünürlerse Tek bir konu bırakarak gerisini silebilirler. Amacımız Bizim adımızla kimse dolandırılmasın kimse mağdur olmasın.

Bizimle çalışmak isteyen hizmet almak isteyen arkadaşlar yada Müşterimiz olan arkadaşlar.

www.esirbilisim.com sitemiz üzerinden mutlaka destek talebi oluşturarak yada 0850 303 95 45 Nolu telefondan bizleri arayarak bilgi alabilirsiniz.

Bundan sonra hiçbir nedenle yada sebeple skype üzerinden Destek yada satış yapmamaya karar kıldık. Hiçbir şekilde bizden aldığınız hizmet bilgilerini Sitemizdeki müşteri paneliniz dışında hiç kimse ile paylaşmayınız.

*********** Skype Adresi: esirbilisim.com.tr

*********** Banka Hesap Bilgileri:

FİNANSBANK
ESİN TEKNOLOJİ BİLİŞİM VE İLETİŞİM HİZM. TİC.LTD.ŞTİ.
ŞUBE KOD:1136 SANCAKTEPE
NOT: AÇIKLAMAYA ADINIZ VE SOYADINIZ DIŞINDA FARKLI BİR ŞEY YAZMAYIN!!!
HESAP NO:51024549
IBAN:TR860011100000000051024549

ZİRAAT BANKASI
ESİN TEKNOLOJİ BİLİŞİM VE İLETİŞİM HİZM. TİC.LTD.ŞTİ.
ŞUBE KOD: 2188-DUDULLU
HESAP NO:71084890
İBAN:TR170001002188710848905001