Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
f/p piyasanın iyisi diyebilirim. Mesela ben kendim için alabilirim ama siz ne için kullanacaksanız alınıp alınmayacağı ona göre değişir.

Bugüne kadar 3 asus kullandım. Son kullandığım 7 senelik, halen tüm işlerimi görüyor. Kesinlikle arada çıkan bir-iki serisi hariç asuslar çok dayanıklı. Performansları da oldukça iyi. 4200h işlemciyi bilmiyorum, şimdi inceledim orta seviye iyi bir işlemci denebilir. Ağırlığına gelirsek, asuslar zaten ultrabookları dışında çok hafif olmuyor ama ortalamanın çok üstünde de değiller. HDD için ise size kalmış diyelim. 500 bence makul. İcabında ek harici ile destekleyebilir ya da cdromu söküp ilave ssd takabilirsiniz. Ram slotlarının ve kapasitesinin ağzına kadar dolu olması da uzun süre kullanım için iyi bir avantaj.

Bilgilendirmeniz teşekkürler hocam. Ben daha çok Led tv ye takıp plays. özelliği görmesini istiyorum yani gta 5, ve minumum bu düzeylerde oyun oynamak için ekran kartının gtx serisi olmasını istiyordum. Ayriyetten dediğiniz gibi işlemcisi kafama takıldı şimdi bi sıkıntı olur mu acaba pek bilgim yok gerçekten hani dediğiniz gibi bazı serilerde sıkıntı çıkıyor ısınma bozulma vs olarak.