Sınav kağıdına fotoğrafınızı koymasında bir sakınca olduğunu sanmıyorum.Sonuçta kopya çekmeye çalışıp başkalarını sınava sokmaya çalışan öğrenciler oluyor o yüzden böyle bir önlem almış olabilir.Ösym sınavlarında bile böyle bir uygulama oluyordu yani bunu bahane ederseniz bir sonuç alamazsınız.
sınavda zaten resimli kimliklerimizi kontrol ediyorlar hocam adam zaten bide herkese sıra no yazıyor resim pek gerekli değil yani.Tabi bunu bahane edecek değilim fakat ÖSYM ye başvururken kabul ettiğimiz şartlardan bir tanesidir zaten resim işi.Ama okula kaydolurken bu tarz bir izin verildiğini sanmıyorum.O zaman herkes kafasına göre sistemden bizim resimlerimizi alabilir-ki okulun sisteminin bir açığı olduğunu biliyorum bizim fotoğraflarımızı tckimliknumaramiz.jpg olarak sistemde kayıtlı.yani bu adam bizim tc kimlik numaramızı rahatlıkla görebilir.okulla alakalı bir durum bu.sınavı geç açıklamasıyla alakalıda bir dilekçe verdim bugün.hiç bölüm başkanı yada dekanla uğraşmadım direk rektörlüğün yazı işleri müdürlüğüne teslim ettim.bakalım ne sonuç çıkacak.
Farklı üniversitede ders alabilir yada sınava girebilirsiniz diye biliyorum.
Aslen Adanalıyım fakat bu adam yüzünden gidip Mersinde yaz tatilimi heba etmeyi düşünüyorum ne yazıkki