Cavro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben dil öğrenilmesi için gereken öneriyi verdim. Hayal tüccarlığına gerek yok , kitap film chat vs. ile ingilizce öğrenemezsiniz. Sadece kendinizi kandırırsınız. Pratik olmadan sap gibi bakarsınız ingilizce konuşan kişinin karşısında.

Sizde kendi önerinizi verin , böyle böyle yaparsan öğrenirsin gibi. Ben bir öneri olarak söyledim. Sizde önerebilirsiniz konu sahibinide.

Benim önerilerime katılmıyorsanız ,cevap vermenize gerek yok , tartışma çıkartmaya çalışmayın.
Verdim zaten üst mesajda amaç öğrenmekse bayan profili açıp bile öğrenebilirsin daha ne diyeyim ? Ayrıca tartışma çıkardığım da yok her dil konusunda aynı muhabbeti döndürdüğün için dikkati mi çekti. Mesajların hep "ben, ben" olduğu için artık cavro yazısını görünce bugün ne diyor diye bakar oluyorum. Mesela cem uzan konusu gibi.

Her neyse insanın içinde varsa yapar bu, bu kadar basittir. Bir insan istekliyse ona imkansız, olmaz, yapamazsın gibi kelimeler ile GİDİLMEZ.

Bu olay zaten bizi büyüten, bizi büyütenleri büyüten insanların sorunu. Onu yapma sen yapamazsın, bunu yapma sen bunu yapamazsın.

Kıçı kırık ufak ada olan Kıbrıs'ta ÇATIR ÇATIR ingilizce konuşuluyor çünkü kimse yapamazsın demiyor biliyor ki Yurt dışına gitmek, İngiltere'de yaşamak çok kolay.

Konunun biraz dışına çıktım konuyu açan arkadaştan özür diliyorum içimi dökmem lazımmış onu anladım