GuNGoRv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam kelimeleri unutuyorum unutmamam lazım diyor gelmiş prof işten bahsediyorsun herkes biliyor x dilinin konuşulmadığı bir ülkede o x dilinin tam olarak öğrenilemeyeğini. Şuan konuyu ben açsam ve bende olsa bu istek bütün isteğimi alıp götürmüştün. Adam zaten yurt dışına gideceğim o zamana kadar bildiklerimi unutmamam lazım diyor bunun içinde yapılacaklar belli film, dizi , kitap, internet üzerinden chat vs. En kötü gidersin yabancı bir bayan profili açarsın gidersin eklersin erkekleri çatır çatır ingilizce yazışırsın bildiklerini unutmaz, üstüne yenilersin. İnsanlara bu şekilde yaklaşın yok o olmaz yok bu ülkede bu olmaz diyerek bir yere varılmaz.
ben dil öğrenilmesi için gereken öneriyi verdim. Hayal tüccarlığına gerek yok , kitap film chat vs. ile ingilizce öğrenemezsiniz. Sadece kendinizi kandırırsınız. Pratik olmadan sap gibi bakarsınız ingilizce konuşan kişinin karşısında.

Sizde kendi önerinizi verin , böyle böyle yaparsan öğrenirsin gibi. Ben bir öneri olarak söyledim. Sizde önerebilirsiniz konu sahibinide.

Benim önerilerime katılmıyorsanız ,cevap vermenize gerek yok , tartışma çıkartmaya çalışmayın.