Cavro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu olmayacak birşey için neden öneri vermemi istiyorsun.Türkiyede bir yere kadar ing öğrenilir. Bakın dil dile değecek diye bir şey vardır. İngilizce veya herhangi bir dili iyi öğrenmek için yastık dilini iyi öğrenmek gerekiyor. ( yastık dili , günlük hayattan kullanılan ama gramerde olmayan şeyler )

En pratik yolu bir kız arkadaş/erkek arkadaş edinmek. Bunu türkiyede ne derecede yapabilirseniz dil pratiğiniz o derece iyi olur.

Bu öneriyide fantazi olsun diye vermiyorum , bir çok bilim insanı da aynı şeyi söylüyor.Geçen hafta benzer bir soru habertürkte ilber ortaylıya soruldu. Yukarıda yazdığım cevabı verdi.
Adam kelimeleri unutuyorum unutmamam lazım diyor gelmiş prof işten bahsediyorsun herkes biliyor x dilinin konuşulmadığı bir ülkede o x dilinin tam olarak öğrenilemeyeğini. Şuan konuyu ben açsam ve bende olsa bu istek bütün isteğimi alıp götürmüştün. Adam zaten yurt dışına gideceğim o zamana kadar bildiklerimi unutmamam lazım diyor bunun içinde yapılacaklar belli film, dizi , kitap, internet üzerinden chat vs. En kötü gidersin yabancı bir bayan profili açarsın gidersin eklersin erkekleri çatır çatır ingilizce yazışırsın bildiklerini unutmaz, üstüne yenilersin. İnsanlara bu şekilde yaklaşın yok o olmaz yok bu ülkede bu olmaz diyerek bir yere varılmaz.