zamanında hackerlık işlerini araştırırken bir çok kişiyle tanıştım mesela agd_scorp
http://www.zone-h.org/archive/notifier=agd_scorp?zh=1
yaptıgı işler üst düzeydi ama programlama bilmiyordu.Programlama bilmeyen insan hackerlıgı ne kadar hakedebilir.hacker denilebilir mi
Web site yapamayan bir insanda seo,webmaster unvanlarını çok hakedemez sanırım.
Başkaları sizin projenizi doğru dürüst yapmıyor bu zamanda geliştiremiyorda.Onun için progamlama şart diye bakıyorum.Bende bir sürü paralar verdim ama şu anda verdiğim paralar hepsi çöpte çünkü yapılan projeler yetersizdi.
Bazı arkadaşlar birileri hiç bişi bilmiyor ev araba alıyor diyebilir.Sayısal lotoda her hafta birisini zengin ediyor.Bazı şeylerin gerçekleşme ihtimalini iyi analiz edemeyen çok insan var.
"Seo'yu iyi bilenler de programcıları amele niyetine kullanabilir" evet kullanabilir,diyelimki programlamadan hiç bişi anlamıyorsun parayla adamları tuttun adamlar sana 1.000 liralık işi 10000 tl ye ya da 1 aylık işi 3 aydada yapabilir.
neyse gece 3 şimdi bu muhabbetlere girmeyelim
"Size seo yapan kişinin mutlaka bir kaç çalışmayı açık şekilde size söylemeli " konuya gelirsek adamlar zaten backlink basmaktan başka bişi yapmıyor söylemelerine gerek yok .
öncelikle o adamı 6-7 yıldır biliyorum programlama bilmiyor filan değil gayette biliyor. 2. si ise seo yapcak adamın site yapmayı biliyor olmasıda ne demek site yapmaktan kasıt ne ? aynı anda hem css bilcen hem php asp.net veya her neyse kod bilcen hemde on numara ps de tasarım çizcen böyle bi adam varmıki ? saçma bence. endüstri mühendisi gibi bi mühendislik var. ordan yola çıkarak dediğimi anlamanı umarım. uzman kişilere istediğini yaptırtırsın sen yönetirsin olay bu yani. tabi kör cahilde olmican ama işin en iyiside olmayacan extra fikir verebilecek kadar bilgin olsun yeter.