öyle oyunla filmle falan ingilizce gelişmez. Herkes aynı şeyi tavsiye ediyor oyun oyna film izle müzik dinle vs. bunlar bi yere kadar sizi götürür. Zaten bunları ne kadar iyi yaparsanız yapın sadece anlama kapasiteniz yükselir. Yani karşıdakinin söylediğini daha iyi anlarsınız ama daha iyi anlatamazsınız.
Türkiyeden ayrılmadan ingilizce öğrenemezsiniz. En kral kurs bile size ingilizce konuşturamaz , konuşanıda anlamanızı sağlayamaz.
En basitinden ;
Amerikalı Dont walk on road demez aint walk on road der. How are you - fayntenkenyu olayı yoktur. Whatsupp - Alright vardır veya how ya doin - how ya doin vardır.
Bunları türkiyede öğrenemezsin. Hiç bir kurum bunları öğretemez de söyletemezde.
Bide İntermediate seviyede biliyorum demeyin. İntermediate seviye ile havaalanında tuvaletin yerini bile soramazsınız. İntermediate biliyorum diyen ve tuvaletin yerini sorabilen adam görmedim
İyi güzel yazmışsın da bu söylediklerini de herkes biliyor ancak adam YURT DIŞINA çıkamıyorum diyor ne yapsın yurt dışına çıkamadığı için vaz mı geçsin ? Onu trde yapamazsın bunu trde yapamazsın diyorsun da adam da Yurt dışına çıkamıyor ? Hayır madem bunları biliyorsun bir öneride bulunda arkadaş gibi dilini geliştirmek isteyenler sevinsin.