Merhaba arkadaslar konuya nasil nereden baslicami bilemedim 27 yasindayim ozel bir firmada calisiyorum işim ve sosyal haklari oldukca iyi fikir almak istemem yada icimi dokebilecegim siz buyuklerim kucuklerimden fikir almak konuyu uzatmadan yazayim yaklasik 2 senedir nisanliyim hersey iyi giderken isteme vs oldu bitti geldik evlenmeye ama ailem kizi bir turlu istemiyor sordugumda cevap vermiyorlar konusamiyoruz ailemle kisaca evde dusman gibiyim sadece gel kal ama yemek yeme gibi sozler hep duyuyorum simdi fikir istememdeki sebeb basiniza gelse naparsiniz agustos ayinda dugunumu yapmak istiyorum ancak artik aileden yardim yok cekip gidicem kararim kesin ailemi silecem cunki beni istemiyorlar ancak is vs durumu nasil olacak bilmiyorum istanbuldayim nisanlim hatay iskenderunlu orada is imkanlari nasi ne durumdadir bilemem siz olsaniz ne yapardiniz? Seviyorum bir tarafta ailem bir tarafta nisanlim ne yapacami sasirdim.ama tek cikar yol aileyi sil ve iskenderunda is bulup yuvami kurmak gibi geliyor fikirlerinize ihtiyacim var bu konudan dolayi ayrica piskolojik tedavi gormekteyim uyku duzenim bozuldu dusunmekten kafayi yicem[emoji20]
Samsung Note 4 Cihazimdan Gönderildi Yazim Hatasi Olabilir.