ekran görüntüleriyle birlikte Pm alabilirmiyim lütfen
Lockam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi: PM
Site için istenen fiyat: 7.000 TL
Sitenin aylık getirisi: 700 TL (Adsense görüntülü)
Sitenin açılış tarihi: Şubat 2015
Kategori, sitenin içeriği nedir: HABER
Günlük hit sayısı: 2K-25K
Ziyaretçi kaynağı: GOOGLE
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: TÜM İÇERİK
Hosting dahil midir: HAYIR
Banlı olduğu sponsor var mı: HAYIR
Banlı olduğu arama motoru var mı: HAYIR
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: EVET - GAZİSOFT
Yazılım lisans sonlanma zamanı: YOK
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YOK

Bilinmesi gerekenler:

Herhangi bir aksiliğe karşılık, satış süresi boyunca adsense reklamlarını siteden kaldırdım.

Yaklaşık 1.000 haber var. Bu haberlerin %90'ı özgündür.

Kazanç ve hitteki düşüşün altında HAKLI olarak bir art niyet arayabilirsiniz. Tamamen ilgisizliktir. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle yaklaşık 2 haftadır tek bir haber bile giremedim. Bu süre zarfında eşim siteyi güncel tutmaya çalıştı.

24 günde yaklaşık 700 TL sadece adsense geliri vardır. Bu kazanç yaklaşık 15 güne aittir. Ardından ilgilenemediğim için hitler ve dolayısıyla kazanç düştü.

Gündemi takip ederek 10-15 haber ile günde minimum 20-30 TL kazanılabileceğini düşünüyorum. Bunun üzerine forumda toplu olarak news kayıtlı sitelerden tanıtım yazısı arkadaşlar var. Bunlar ile anlaşıp günde 20 TL'den 1 adet tanıtım yazısı satmanız bile ayda 600 TL getirecektir. Adsense ile birleştirmeniz halinde minimum aylık kazancınız 1500-2000 TL rahatlıkla bulacaktır.

Domain içinde haber kelimesi geçmektedir. Şuana kadar sadece 4 adet tanıtım yazısı sattım.

Büyük heves ve istek ile ilk defa news kayıtlı site yaptım fakat işlerimin yoğunluğundan maalesef ilgilenemiyorum. Hak verirsiniz ki news kayıtlı sitenin de kenarda durması mantıklı değil. Son 3-4 ay içerisinde 3 adet genel blog içerikli site sattım. Alan arkadaşlar 1 hafta içerisinde siteleri minimum +500 TL ücretle başkalarına devretti. Verdiğim fiyat ederinin üstü değil tam aksi aşağısıdır.

Yazılım bedeli olarak 250 TL, news kayıt aşamasında danışmanlık bedeli olarak 500 TL, haber girişi için de postçulara yaklaşık 1.000 TL, toplamda 2.000 TL'ye yakın ödeme yaptım. Kendim ve eşimin girdiği haberler ve içerikler hariç.

Pazarlık sünnettir. Ödeme için 1 ayda 2 eşit taksit yapılabilir. Ödemenin yarısında host devredilir, kalan kısmın ödenmesi halinde domain transferi gerçekleştirilir. Takas vb. düşünmüyorum. Tekliflerinizi iletebilirsiniz.

Siteyi alacak arkadaşa, hit alan haberleri bulma konusunda bildiğim yöntemleri paylaşacağım.

Lütfen merak eden arkadaşlar yormasın. Eğer news ile ilgili merak edip, öğrenmek istediğiniz konular var ise açık açık dile getirin, bende bildiklerimi sizinle paylaşayım.