Hacı sen ne yaptın yahu işi siyasete veya başka yerlere bağlamaya ne gerek vardı. Dileyen yardım eder dileyen de bildiği gibi yardımlarını başka yerlere gönderir sanki çok yardımda bulunuyoruz ya. Serdar Ortaç'ın dedikleri kendisini bağlar yanlış konuşuyor diyemem ama kendi fikri o yönde elbette kulak verilmeli ama bir sanatçı olarak biraz sanki aşırıya kaçmış. Hem o yardım paraları bir semboldür kısmen, nasıl ki iş adamları bazen gerek duymadıkları halde siyasi meseleler sebebiyle çeşitli yerlere bağışlar yapıyorlar yani lüzumsuz olsa bile mazlumun yardıma koşmalıyız muhtaçların yanında olduğumuzu göstermeliyiz bu şekilde ülkemizi azda olsa sevdirmiş oluruz.

Birçok insan tanıdım ülkemiz dururken neden başka ülkelere yardım gidiyor diyen ve hepside elinde imkan olmasına rağmen yani örneğin sakat değiller çalışmıyorlar ellerine geçen paralarını da savuruyorlar. Serdar Ortaç üstüne düşen vazifeyi yapıyorsa yardımlarda bulunuyorsa fikrine de saygı duymamız gerekiyor ama örnekte verdiğim gibi hem konuşarak hemde kendisi ile çelişenlere aldırış etmem.