hsynucak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
XML de de sorun olmaz birçok firmaya XML entegrasyonu yaptık ve hala yapmaktayız. Tüm ürün ve stoklar otomatik güncellenir. Siz hiçbirşeye dokunmadan sistem kendini yeniler tek yapmanız gereken siparişlerinizle ilgilenmek olur. Yukarıda arkadaşların dediklerine katılıyorum. Bir yazılımcı olarak size şunları söyllim ben devamlı php altyapılı sistemlere yazılım geliştirmekteyim ve bunların içerisinde opencart, prestashop gibi açık kod kaynaklı siteler olduğu gibi shopphp ve benzeri kapalı kod özel kodlanmış sistemlerede destek sağlmaktayım. Aralarındaki tek fark özel yazılmış bir sistemin altyapısına herkez sahip olamadığı için daha az saldırı alırlar. Ama bu bir hacker için sorun değil. Bunun dışında özel yazılımlar çok az geliştirilirler. Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi sistem bu derler. Ama açıkkod kaynaklı sistemler saldırıya açık olduğu gibi hızlı bir şeklilde geliştirildikleri için çabuk bir şekilde güvenlik açıkları kapatılır. Ve devamlı geliştirildikleri için daha işlevsel ve tutarlı olurlar. Ayrıca ben opencarta 3 kuruşa bir geliştirme yapıyorsam özel yazılımlara 6 kuruşa iş yapıyorum. Bir yazılımcı olarak benim tavsiyem ayılık 500-1000 tl biryere mermektense veya 15-20 bin tl ye özel yazılım yaptırmaktansa. İyi bir yazılımcıya 1000-2000 tl verin opencartı istediğiniz gibi size hazırlasın. Benim böyle yaptığım birçok firma var. Buraya yazmakla bitiremem. Hepside gayet iyi çalışıyor ve satışlarıda azımsanmayacak kadar iyi. ALLAH dürüst olan herkezin rızkını artırsın. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. ama xml konusunda kafam karıştı. kimi her xml içn ayrı ücret isterken kimi modül satış diğer xmllerin kurulumu için 20-30 tl gibi ücret talep ediyor