merhaba elimde ek gelir amaçlı açmış oldugum e ticaret sitemi satıyorum sebebi çalışıyorum telefonla arayanlar oluyor açamıyorum kargolar geç gidiyor takibini yapamıyorum sorun oluyor

site url: www.ugurlumedikal.com
sitenin ilk siparişini 21/03/2015
şuanda panelde 2400 liralık sipariş alınmış ve 1000-1500 liralıkta telefonla sipariş gelmiştir kargo panelinde giden kargo lar belli zaten

kapıda ödeme kullanmak için en az şahıs şirketi şarttır alıcının şirketi yoksa
bir süre idare ederim maliyetini alırım gerisi alan kişinindir. böyle bir güzellik yapabilirim

ürünleri aldım kendim gönderiyorum tedarikçiyle falan ugraşmıyorum
elimde çoklu adet bulunmakta isteyene onlarıda veririm yoksa aldıgım yerin bilgisini veririm orayla çalışır
ayrıca sitede tek sayfa ödeme modülü seo modülü ve xml modülü var ayrıca bir tedarikçininde xml'si hazır tuk tuşla tüm ürünleri sata bilir şuan satışta olan ürünler elimde olan ürünler

ürünleri genelde kapıda ödemeli gönderiyorum

satış şekli adwors reklam ile yapıldı bir süredir reklam vermiyorum en son geçen günlük 100liralık bütçe ile 7-10 arası siparş aldım 5 gün denedim sadece ayrıca telefonla gelen aramalar cevap veremedim canlı destekte öneri yapamadım.
ortalama gelen siparişler
39-49 tl arası olan siparişler

ufak bir hesaplama
100 liralık reklam ile 10 siparişte 400 liralık sipariş gelse en ölüsü
bunun 300tlsi maliyet say herşeyiyle günlük 100 tl cepte olur madem bu para geliyor neden satıyorsun diyen olacaksa yapamıyorum agır geliyor

aklımdaki fiyat ürünlerle birlikte 3,500 tl site ile birlikte

sadece site komple:750tl satışa hazır reklam ver kazanmaya başla