1 saat trend topicte 150 tl ye tutuyorlar, 72x150 =
Daha organik yollar bulabilrsiniz hocam kitabın adında bir facebook sayfası açıp, reklam almayı felan twitter hesaplarından paylaşım yaptırabilirsiniz retweet yaptırabilrsiniz. Bu fiyat çok tuzlu gelecek sadece Öneri yapıyorum baltalıyorum anlamayın..
Bu tarz konularda hiçbir fikrim yok hocam. İlk defa böyle bir şey yapmaya niyetlendik tavsiyeniz için teşekkür ederim.
valla kardeşim yanlış anlama da yemişim öyle yazarı öyle kitabı. kitap yazmanın da okumanın da mantığı ve reklamı bu değildir.
buraya konu açarken en azından tt yaptırılacak detaylar pm falan dersen görmemiş oluruz. görmeyince bilmeyiz bilmeyince kınamayız. twitter da 3 gün tt oldu diye merak edip kitap alıcam sonra demediğimi bırakmıycam. bırakın bari kitap okuyanlar gerçekten ciddi işe yarar ürünleri gerçek tavsiyeler ile okusunlar. abinize söyleyin ikinci kitabında etikten bahsetsin
valla kardeşim yanlış anlama da yemişim öyle yorumu. Kitap yazmanın da okumanın da mantığı göz önünde olan yüksek bütçeli yayınevlerinin bi yerlerini kaldırdığınız twitter fenomenlerinin **** hayatlarını bestseller yapıp okutmak değildir. Sen daha aynı yazıyı oturup 576 sayfa yazamazsın adam kalkmış 576 sayfa roman yazmış. Ama oturduğum yerden adama sallayayım da çok kuul olayım derdindeysen orasını bilemem.
Buraya konu açarken bir halt bilmeden yazdım çünkü hayatımda ilk defa böyle bi şeye biraz da acil olarak ihtiyaç duydum bu arada ben bu işten hiçbir kazanç falan da elde etmiyorum sadece yardımcı oluyorum. Twitterda 3 gün tt oldu diye merak edip kitap falan da alma kardeşim sen. Ama git yarın bir kitapçıya bi kitap al oku. En azından buraya gelip de "bırakmıycam" değil de bırakmayacağım yazmayı öğrenirsin. Ben bırakırsam düşük bütçeli bir yayın evinden çıkan bir kitaptan kimsenin haberi olmaz. Senin gibi önyargılı insanlar zaten bedava da olsa okumasınlar bu kitabı. Daha okumadan ciddi işe yarar vs. diye bahsederek kitabın işe yaramaz bi kitap olduğunu söylemeye çalışıyorsun.
Bu arada kendisinin cevabı da şudur:
"ülkemizde kitap okunmadığı gibi ilk kitapların şansı da fazla olmuyor. bunun sebeplerini falan tartışmayacağım. ancak sosyal medyanın bu kadar önemli olduğu günümüzde kitapçıların vermediği şansı yakalamak istiyoruz.
etik, ahlak bunlar günümüzde içi boşaltılmış terimler. zaten kitap alırken sadece twitter üzerinden fikir yürüten adama da benim kitap kalın gelir."
Sen bağcıyı dövmeye devam et kardeşim, biz üzüm yedirme derdindeyiz.