Öncelikle geçmiş olsun diyeyim bazı noktalara değinmek isteyeceğim
siz haklı iken haksız duruma düşmek için çaba içerisindesiniz. şahsın resmini kaldırmanızı öneririm hoş bir durum değil hayır belki 2 senede geçebileceğiniz dersi asla geçmemenizi neden olabilir.
Adam derste not almamızı yasakladı.
yasaklayamaz aç yaz halen karışıyorsa dersi videoya al git evde dinle gerekirse bu konuda kavga et haklısındır.
Saat 9 dan 12 ye kadar 2 defa 5 dakikalık sigara molası veriyor kendine
verebilir bu konuda hiç vermemesinden iyidir haklı değilsiniz.
,ardından önündeki 3 kitaptan okuyup okuyup duruyor.Sınavı tükenmez kalemle yapmamızı istiyor ve karalamakta yasak.
okuyabilir o şekilde işliyodur sınav şekli yine hocaya kalmıştır test de yapabilir karışamazsınız haklı değilsiniz üzgünüm
Birde dalga geçer gibi sınav kağıdına ÖSYM gibi fotoğraflarımızıda koyuyor.
koyabilir hakkıdır karışılmaz.
Biz bu adam hakkında hiçbir işlem yapamazmıyız
şikayet hakkınızı kullanabilirsiniz.
tüm bölümü çıldırttı bu herif.4. sınıflardan 90 kişi mezuniyet balosu günü hepsi bunun dersinden kaldığını öğrendi.
olabilir istedigi gün notu acıklayabilir bunda bir sıkıntı yok
Adamlar okul sonu taa eylül ayında yapılan tek ders sınavıyla zar zor geçti,çoğunuda bıraktı bilerek.
rutin şeyler olabilir.
4. sınıfa geçtim hala 1. sınıftan hukuka giriş dersini alıyorum.Verdiği not dağılımına bakarsanız ne mal olduğunu anlarsınız adamın.
ben okulu bitirip 1. sınıftan ders veremedigi için mezun olamayanlar biliyorum üstelik bu ders beden

neyseki müfredattan kaldırıldı da adam geçti normal bir durum yani.
Dersimize girmesini istemiyoruz bölüm başkanı,dekan hepsiyle konuştuk birşey yapamıyorlar.
dilekçe hakkınızı şikayet hakkınızı kullanın muhtemelen tek seçeneğiniz okulu değiştirmek olacaktır.
İmza toplamamız halindede bizim suçlu olacağımızı söylüyorlar.Ne yapacağımızı şaşırdık artık
doğru söylemişler üzgünüm ama sitem böyle huyuna gitmekte fayda var.
bir de resme yorum yapmak istemiyorum da bildiğin militan. ancak bu kadar öğrencinin dersten kalması her ne kadar hocayı suclu gibi gösterse de hiç bir zaman işin o kısmı ile ilgilenilmeyecek ve öğrencilerin başarısızlığı ile yorumlanacaktır. anladıgım kadarı ile adama ciddi anlamda bölümce kıl olmışsunuz nasılsa geçemiyoruz diye çaba da sarf etmiyorsunuz.
hocam bahsettiğiniz konularla ilgili olarak
yazı yazmamızı yasakladığını bölüm başkanına söylediğimizde yalan söylediğimizi,kanıtlamak için videoya alsaydınız keşke dedi.şimdi ders anında videoya aldığım içinde yine biz suçlu olarak görüneceğiz.
molayı kendi kafasına göre sigara içmek için veriyor yani kafasına göre canı ne zaman sigara isterse o zaman mola.
akademik takvimde
12 Haziran 2015 Bahar Yarıyılı Sınav Sonuçlarını Öğrenci Bilgi Sistemine Girilmesi için Son Gün
diye bir ibare var.bizler ders kaydı gibi işler için nasıl güne göre şartlandırılıyorsak öğretim üyeleri de bu takvime uymak zorundalar.
sınava fotoğraflarımızı koymasının sebebi sistemdeki fotoğraflarımız ygs başvurularında webcam ile çekildiği için kötü çıkmamız ve bizim bununla dalga geçmemiz buda onu fırsat bilip bilerek dalga geçmek için fotoğraflarımızı koyuyor.
dilekçe işini yaptığımızda dilekçe verirseniz siz suçlu olursunuz tehdidi aldığımız için veremiyoruz.herkes sonuçta buradan sonra bir gelecek kurmayı planlıyor kimse sorun istemiyor.
ve şunuda belirteyim
derste yoklama almamasına rağmen final sınavına girmeyen arkadaşları devamsızlıktan bırakmış.
bunuda belirttik ama hala öğrenciler suçlanıyor.bu nasıl bir sistemdirki bizde buna göz yumabiliyoruz. YÖK şikayet hattını aradım rektörünüzle görüşün diyor.Rektörle görüştüğümüzde de bir sonuç çıkmıyor artık ne olursa olsun sonu mahkeme bile olsa oraya kadar gitmeyi düşünüyorum.
bimere yazdıktan sonra okuldan bize dönüş olmuyor hocam change.org tan imza kampanyası başlatırsak birşeyler olabilirmi sizce?