O acıdan sonra gerçekten içerek acını dindirebilceğini inansaydın. Buraya konu açamayacak kadar içerdin kendinde olmazdın.

İçme güzel kardeşim içme... Yaptığın herşey kendine zarar vericek. İçme diyorum çünkü ben içmiştim.

2013 yılında 9 yıllık aşkım evlilik arifesinde beni aldatmıştı. Hatta bir öğreniyorum ki neredeyse 1 yıldan fazla aldatılıyormuşum. Düşünebiliyormusun o anki psikolojimi ?

O anki ruh halimle hızlı karar alarak yaptıklarımı anlatim.

5 Yıllık işimden istifa ettim.
Dayalı döşeli evi bir kadına verip çıktım.
6 ay antideprasan ilaçlarıyla ayakta kaldım.
İntihara girişmiştim.
Ağzıma hayatım boyunca sürmediğim birayı 30umda içmiştim.
3 gün eve gidememiştim.
(istanbul'da )

Sonra memleketime Samsuna döndüm. Şuan kendime ne salakmışım diyorum gülüyorum kendime. Bir hiç için harcamışım kendimi. Acımı dindirmek için yaptığım her işte aslında kendime daha fazla zarar vermişim.

Herşeyden çok seviyordum. En büyük hatam buydu. Ailemden dostlarımdan sevgiyi alıp hep ona yüklemişim. Ayrılınca bir baktım yapayalnızım. Etrafımda kimse yok. Keşke aileme dostlarıma daha fazla vakit ayırsaymışım dedim.

Sonra bir kızı deli gibi severken aslında Allah'tan daha çok uzaklaştığımı farkettim. Günahkar gömleğini giymişim. Hayatım gittikçe dahada kötüye gidiyordu.

"Kalbinizde ilk sıraya Allah'ı koymazsanız;hem Allah'ı kaybedersiniz, hem de ilk sıraya koyduklarınızı... - Hz. Ömer"

İşin özeti bu aslında. Biz hep ilk sıraya ölümlüleri koyduğumuz için mutsuzluğa adım atıyoruz.

Seninki şuan çok taze ve ne mutluki sana buraya konu açmışsın birilerinin fikirlerini alabiliyorsun. Belki bir kişinin önerisi seni bir çok yanlıştan kurtaracak.

Keşke o gün yanımda 1 kişi olsaydıda 1 tokat atsaydı bana kendime gelmem için.

Şunuda söylemek istiyorum. Bu yaşadığım olay hayatımın en kötü olayı ama bu olayın altında ki hayrı gördüğümde Allah'a aşık olmamak elde değil. Düşünsene evlendikten sonra yaşasaydım daha kötü olacaktı. Rabbim beni sevmişki gerçekleri göstermiş bana.

Sende herşer de bir hayır vardır de. Kendine zarar vermeden eskisinden daha iyi görünmeye çalış. Nasibinde varsa zaten emin ol eninde sonunda senin olur. Nasibinde yoksa dünyayı yerinden oynatsan bile nafile.

Hayırlı günler diliyorum.