Şimdiye kadar bilgisayarda her zaman çektiğim bir sıkıntı var eksiklik var. Bu sorun beni deli ediyor. Özellikle yoğun olduğum zamanda.

Bu programı yapacak kişi paraya para demez. Yapan olursa param olmadığından ******* mutlaka bulurdum Bulamazsam satın alırdım.

Kimlere gerekir.

Tasarımcılar başta olmak üzere, webmastırcılara, programlama yapanlara, film müzik işi ile uğraşanlara, hesap yapanlara, oyun oynayanlara, makalecilere, interneti olmayanlara, download ve upload yapanlara, anlayacağınız bilgisayar kullanan hemen hemen her kese.

Şimdiye kadar tüm bilgisayarcılara lazım olmuş ama yapılmamış bir program.

Fiyat 250 ₺ Yapan para basar. İptal.

Yapa bilseydim bir saniye durmazdım çünkü öyle bir satacak program ki bilemezsiniz.

Sakın fikri küçümsemeyin. Alıp fikri beğenmeyene 250 ₺ yi geri vereceğim.
(bu kadar iddalıyım) Programa ücretsiz olup sponsor reklam eklense yine çok kazanır.

Normalde fikir 100 milliyardan aşağı satılmamalı ama kimsenin almayacağını düşünüyürum burası Amerika değil, burada fikirler çöpe gidiyor.

Bu projeyi 6 ay boyunca planladım. Yapmadım yapacak gücüm yok olsa satmazdım.

PROJEM

Bir çok kişinin merak ettiğini düşünüyorum ve yapmaktan vaz geçtiğim için anlatıyorum. Aşağıda görüldüğü gibi alakasız işlerin ortak yanı var.

Tasarımcılar başta olmak üzere, webmastırcılara, programlama yapanlara, film müzik işi ile uğraşanlara, hesap yapanlara, oyun oynayanlara, makalecilere, interneti olmayanlara, download ve upload yapanlara, anlayacağınız bilgisayar kullanan hemen hemen her kese.

Program diğer adı ile bot.

Program Ne İşe Yarıyor: Mause ve klavye, zamanlı dosya ve işlem tanıma sistemi. Sıralı ve bölümlü işler, çoklu işlem ve siz ön planda iş yaparken o arkaplanda diğer işinizi yapacak sessizce.

Programın Çalışma Şekli: Mause imlecinde c'ye bağlı bir dosya istediğiniz linkleri kaydediyor. Örnek siz bir linke basmış iseniz ve bunun sırası ile şu şekilde linklere basmasını istiyorsanız hepsini kaydedecek sistemine ve siz yokken başlatıp çıkabilirsiniz.

İndirme yapmalısınız 20 dosya inmeli ve sizin okula gitmeniz lazım. İnecek linkleri programa yapıştırdığınızda sırası ile hiç durmadan biri bitince diğeri başlayacak diyelim ki biri iptal oldu o linke tekrardan basacak siz yokken dondu 2. programı devreye girip donan programı sonlandırıp yeniden açacak ve tekrardan işlemler devam edecek.

Siz ders çalışırken kardeşiniz veya küçük bir misafiriniz geldi ve ona çizgi film açıyorsunuz film bitince farklı bir filmi açamıyor. Sizde müsait değilsiniz o zaman sıralı bir şekilde filmlerin linklerini programa yapıştıracaksınız filmler biri bitince diğeri kendisi başlayacak, program klavye ve fareyi oto devre dışı bırakacak çocuk bastığında kapanmasın.

Bir tasarımcı yazıları sunum dosyasına aktaracak ve orada 2000 tane satır yazı var. Tasarımcı wordteki cümlelerin başına madde işareti getirecek sayı olması şart ve sunumda da 2000 tane sunu yeni slayt açacak. Tasarımcı programa 2000 defa bu işlemi yap komutunu verecek ve x8 hızında olsun yani saniyeler içerisinde. (yavaş olsa bile arka planda çalışsın).

Oyunda puan kasanlar oyunu bir kere oynayacak ve program sürekli o oyunu kendisi arka planda oynayacak algoritması yapılırsa sıkıntı çıkmaz.

Bir işlemi kaydettiniz ve başkası bu işlemi yapamıyor o zaman ona kaydettiğiniz işlemi gönderin hem nasıl yapıldığını görsün hemde o işlem olsun.

Uzaktaki bir akrabanız ile görüşeceksiniz skype ile ama onlar kuramıyorlar skypenin kurulum yedeğini skype ile birlikte gönderdiğinizde açmaları yetecek.

Siz yokken bir tanıdığınız geldi ve faceye girmek istiyor ama giremiyor sadece kısayol tuşuna bassın ve program açılsın orada web siteler kısmına gelince tüm sosyal paylaşım siteleri olsun daha önceden tanımlamışsa kendi facesini direk giriş yapabilsin ve başka biri r10'a hızlı erişim istiyorsa web site ekle butonuna bassın.

Kopyalama yapıyorsanız dosyaların isimlerini yazın o kopyalama bitti ise diğer kopyalama başlasın.

Bir abiniz reklamlı bir sitede dosya indiremedi ona yedeği atın tıkladığında arka planda hemen olsun.

Alexa dolaşımlarınızıda bu şekilde rahatlıkla yapabileceksiniz mause link tanıma sayesinde.

İstediğiniz müziklerin youtube linkini bir kere kaydedin indirmeden sırası ile dinleyin.

Özel işlem kaydetme eğitim videoları hazırlamada da kullanılabilir.

Başlat menüsünde bir karışıklık oldu. Başlat menüsü varsayılan şekil yap.

Formattan sonra varsayılan programlarımı kur.

Bilgisayarımda daha önce açmış olduğum hesaplara gir.

Bilgisayarı kapatmadan önceki sekmeleri mi tekrardan aç.

Cd yazmasını bilmeyen Biri cd yazdırmak istiyor programı açsın dosyanın konumu belirlesin o otomatik olarak neroya eklensin yazma işlemine başla butonu aktif olsun.

Programlar kurulurken bizim program arkada tüm işlemleri kaydetsin. Saçma bir virüs geldi programla birlikte ve bilgisayara bulaştı sürekli program kuruyor tarayıcılarda ana sayfa değişiyor, bizim programda son işlemi geri al butonuna basıldığında işlem çözülsün.

Anlayacağınız tüm işlemlerinizde kolaylık tanımlayacak.

Sizlerde bu şekilde çok farklı şeyler düşünebilirsiniz aklınıza harika şeyler gelebilir.

Merak eden herkese...

Yapan olursa ilk bana satsın çok ihtiyacım var yarın gezerken alexa dolaşımlarının ve istediğim bir kaç film insin indikten sonrada kapansın. Benimde kafam rahat olsun. (imkansız diyen olursa şüphe ederim).

@emerald;
@Ideatick;
@ErkaN;
@VoyL;
@oguzhane;
@zcode;
@Muhammed_Takis;
@skassas;
@Ofisimo;

değiyor mu diye kararınızı verin. İyi kötü tüm yorumlarınızı bekliyorum.