Kain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklı olsanız bile sponsor hosting hizmeti için burada konu açmanız doğru değil. Eğer sponsor hosting alıyorsanız bu tarz şeylerin her an yaşanabileceğini bilmeniz gerek. Ona göre önlemini alarak hareket edersiniz.

Tabi bunlar benim şahsi düşüncem. İlgili firmanın sponsor olarak sağladığı hizmet hakkındaki taahütü bilmiyorum. Eğer taahütünde hizmet süresi garantisi var ise elbette söylenecek birşey yok, verdiği süre bitmeden silmemesi gerekir.
Neden konu açamayacağım hiç anlamadım. Ortalama Her hafta yedek aldığım için pek mağdur olduğum söylenemez. Neden kapattınız demek için açmamıştım konuyu. Yok kapatacaksanız önceden haber vermiş olsalardı ücretli hizmetlerinden alırdım. Daha öncesinde 1-2 firma "sponsorluk hizmetinizi sonlardıracağız, evdeki hesap çarşıya uymadı" gibi 1 hafta öncesinden haber vermişlerdi. Ne yaptım ücretli hizmetlerinden aldım. Çünkü hizmetleri güzeldi. Beni sinirlendiren nokta açtığım ticketa cevap vermeden silinmesidir. Ardından bu tarz konu açıp komple üyeliğimin silinmesidir. Şey zannediyorlar herhalde, sponsorluk hizmetinden faydalanan kişi fakirdir ilerde bi'şey satın almazlar.