Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, zamanında sepet antenle RTL'den iki tane tatlısu midyesi görecez diye gece yarıları az uğraşmıyorduk. Ahhh ahh ne günlerdi be
Konumuzla alakası ne hocam - Bir düşünceniz yokmudur ?

AkdenizReklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer siteniz tib yemiş ise sunucu firmanızdan site sahibinin bilgilerini almaktadırlar.
Mahkeme açılır, ileri zamanlarda mahkeme kağıdı gelir.
Lakin paylaşımı siz yapmadıysanız belirtirseniz bir sorun olacağını sanmıyorum.

Bildiğim kadarı ile siteye ilk soruşturma açılır ondan sonra mahkeme kapatma kararı verir.Ardından site sahibine ulaşılır.
Sunucu firmanızdaki kimlik bilgileriniz doğru değil ise sorun etmenize gerek yok.
Bir diğer çözüm ise yabancı sunucu firmalarıdır "tib" için.
Siz suçlanan konunun linkini görseniz mahkemeye değil sitemle uğraşmaya değmeyecek birşey olduğunu anlarsınız. Bunun için kimse uğraşmaz diye düşünüyorum ama benim gibi aynı siteye sahip bir tanıdığım vardı. Hatta sitesi mahkeme kararı ile kapatılmıştı ama böyle bir problem yaşamadı.

Yinede teşekkürler.

(Firma kimliğim doğru değilse ayrı bir suça girer bu bence verdiğiniz yanlış bir bilgi veriyorsunuz bu konuda)

Evet yabancı firmaya geçicem. Zaten ben canlı destekdeyken bana dedilerki xyz ve w-rz yasaktır dediler. Ben zaten bunu biliyorum dedimki siz bana barındırmassanız problem olmaz dediniz dedim. İşte sonra içeriği kaldırırsanız problem olmaz dediler.

Ayrıca mahkemelik bişi olsa arkadaşın dediği gibi polisler gelirdi.
+ Ayrıca kullandığım firma canlı desteğe sorduğumda içeriği kaldırırsanız problem olmaz dedi.

abdlkrm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gecmis olsun. Ama senin basin yanmaz bence. Ona bakarsaniz facede de boyle seyler oluyor ve eger icerigi kaldirdiysaniz sorun olmaz diye dusunuyorum.

Tapatalk İle Gonderildi.
Yani Mobil Yaziyorum.
Herkese Hayirli Gunler.
Hocam engelledikleri içeriği görseniz gülersiniz ya hiçbirşey bildiğiniz keyifine engel yemiş gibiyim.

Hatta şöyle diyim, xyz sitesinden bir küçük foto var bide link kısaltma sitesinden link kısaltıp paylaşmış bu kadar.

Evet, zaten böyle şeylerle uğraşmıyorlar sanırım çok, tib ihbar ediliyo bilgi alıyoruz kaldırmamızı istiyorlar, ama ben ilk kez yaşadım zaten site içeriği şu an 0 dandik bir index var.

Ayrıca ben paylaşmadım ama paylaşan kişinin üyelik aldığı ip ve son girdiği ip'sini verdim ama yabancı ipden girmiş o kişi.

Not: Yorumlarınız için teşekkürler herkese R10+ veriyorum.