Malesef o duyguyu bende bugun itibari ile tattım. Şu mereti aşk acısı dediğimiz seyi. bir bucuk yıllık ilişkim bugün bitti. Suan hic birsey hissetmiyorum kendisine soz vermistim icki icmicem die suan bayılma kıvamına gelene kadar içmek istiyorum. Cok yorgun hissediyorum kendimi. 21 yaşındayım ama cok bağlanmıştım kolay gitmicek içimdeki acı. Ne yapmalıyım ne etmeliyim bu zamanı nasıl gecirecem ben kızla aynı is yerinde calisiyoruz surekli yuz yuze babakıyoruz. Ne kötüymüş bu acı be nasıl çıkacak karanlıklar aydınlığa şimdi ?
edit : 5 ay sonra yaptığım bir güncellemedir. çok şey değişti ben değiştim içtim sabahlara kadar şafak sökene kadar günlerce rahatlattım içiimi kustum öfkemi kendime belkide bilmiyorum. evet hala aynı iş yerinde çalışıyoruz kız pişman bi arkadaşı söyledi. beni gördüğünde başını kaldırıp yüzüme dahi bakamıyor fakat ben öyle değilim en ufak birşey dahi hissetmiyorum tamamen bitirdim içimde onun adının geçtiği marketleri görünce bile yüzüme tebessüm gelen ben artık kendisini görünce bile bişey değişmiyor. zaman mış herşeyin ilacı tüm yaşantıları bir anda çöp yapan zamanmış herşey normal artık yeni sosyal cevrem var kaliteli arkadaslarım. belki o pişman oldu ya da olmadı bilemem ama ben kendime yeni bir yol çizdim.