NK1864 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazıyı okurken gerçekten de nefesim kesildi ama sıkıntıdan.

Amerikan fitness reklamlarındaki alet pazarlayan adamlar gibi yazmaya gerek yok. Burası zaten Webmaster forumu. Yeni Webmasterlar bölümüne yazsanız anlayacağım gene hadi de, Google Optimizasyonu alanına başlık açıp da saçma sapan bir üslupla sözde insanlara akıl vermeye çalışıyorsunuz.

Hani şu yukarıda yazdığınız yazı sizin SEO uyumlu makale olarak sunacağınız bir örnekse seobilo diye birşeyin hayatımızın bundan sonrasında da olmaması bize birşey kaybettirmez.

İnsanlar arama motorlarında SEO konusunda bilgi ararken, bilgi sahibi kişiden daha pragmatik şeyler bekliyor. O da basit olmak.

Soru: X
Cevap: X

BU KADAR

İnsanlara laubali laubali konuşup böyle bir üslupla birşey anlatmaya ya da öğretmeye niyetiniz varsa kusura bakmayın da alacağınız yanıt da ancak bu olur.

Her forumda, her SEO sitesinde, her blogda aynı teraneler. Orjinal olacaksanız bana adım adım bir sitenizin gelişiminden bahsedin. Periyodik olarak şunları yaptım ve sonuç şu diye bir grafik sunun. Ardından şöyle birşey buldum ya da denedim ve o da şöyle bir değişime neden oldu deyin. Gelir optimizasyonu paylaşın. Ziyaretçi trafiğinizdeki değişimleri paylaşın, Kendi geliştirdiğiniz yöntemlerden ya da çözümlerden bahsedin...
Faydalı bir yazı böyle olur.

İçinde mokoko, la - ma falan geçen yazı 10 değil 100 paragraf da olsa boş birşeydir bana göre. Karşınızda lise arkadaşlarınız yok. Burada şirket sahibi adamlar da var, bu işi onyıllardır yapan adamlar da var, SEO firması olan da var, birşey biliyorsunuz zannedip okuyup öğrenmek isteyen yeni webmaster adayları da var.

Biz de sizin takip ettiğiniz siteleri orjinal dilinden takip ediyoruz. Önemli olan tecrübeyi paylaşmak. Orada yazan zaten orada duruyor.

Yani yazmayayım hadi dedim de ne üslubunuz üslup, ne yazdıklarınız bir şeye benziyor. Yapmayın şöyle rica ederim. Koyun sürü de yok yani karşınızda habire şakşakçılık yapılsın, aman ne güzel yazıymış densin.
Geçen Seohocası konusunda övgün vardı bugün ise bu konuyu baltalama emelin var nedeni nedir? Bilo adlı kişi emek harcıyor kendince katkı sağlıyor doğru ve yanlış olarak buna saygı göstermek lazım yada işine gelmiyor ise okuma! Bilonun bu arada 0 ticaret konusu var dikkatini çektimi hiç? Ben belki ona 10 kere özel mesaj atıp soru sordum sağolsun her seferinde olabildiğince yardımcı oldu.. Şimdi siz madem çok biliyorsunuz hadi sizin paylaşımlarınızı görelim.