Sitenizin Pagerank Değeri: 0
Sitenizin Alexa Değeri: 7,822,459 (09 Haziran'da Açıldık.)
Sitenizin Günlük Tekil Hiti: Sitenizin Yaşı: 03 Gün
Sitenizin İçeriği: Genel Blog
Bir Adet Tanıtım Yazısı Fiyatı: 3
(zamanla artacaktır.)
Ödeme Alabileceğimiz Yollar: PayPal
Kendimizi Biraz Tanıtalım
Merhaba arkadaşlar ! Bommba gibi bir proje ile karşınızdayız. Bu yaz kimse habersiz kalmasın,siteler çöp olmasın, telefonlar boş kalmasın,dedikodular kurumasın, oruçlular oyunsuz kalmasın, oyun severler hilesiz kalmasın, webmasterlar temasız kodsuz kalmasın, sosyal medyayı herkes iyi kullansın diye geldik. Siteler ziyaretçisiz kalmasın. Site istatistikleri tabana vurmasın diye geldik. Oyunları merak edenler incelesinler ve indirsinler diye geldik.En kaliteli programları sizlere sunmaya geldik. Kısacası arkadaşlar, her derde deva olmaya geldik. Bu uçuk fikirlerimiz aslında çok ta uzak değil! Biz yazı yazarız, siz yorum atarsınız. Siz yorum attıkça hem sitemizin kapanma ihtimali azalır, hem de yazma şevkimiz çoğalır ! Hadi, şimdiden başlayalım yorumlara. Bir hayırlı olsun demek çok ta zor olmamalı?
EK NOTLAR
♦ Arkadaşlar sitenin yaşı büyüdükçe içerik zenginleşecek. Ve sitenin değerleri yükselecek. Eğer şimdiden tanıtım yazısı alırsanız yazı her ay son yazılar kısmına çıkacaktır.
♦ Eğer şimdi tanıtım alırsanız ilerde dediğim gibi hem güncelleşecek tanıtım yazınız olacak (süresiz) hem de başka tanıtım vermek isterseniz aldığınız ay içinde 2 tane daha ücretsiz yazdırabilirsiniz.
♦ Eğer ileride tanıtım yazısı alırsanız (1-2 ay kadar sonra) fiyatımız atıyorum 10 tl olursa diğer tanıtım yazılarınız %50 indirimle yani 5tlye gelecek, 3 tane tanıtım yazdırdığınız zaman sonrakiler de orjinal fiyatın %20'si kadar yani 2 tl olacak.
Şimdi bazı arkadaşlar diyecektir 2 tl'nin hesabını mı yapacaksın yani diye. Kardeşim şimdi hesapla bakalım 10 TL 1. yazı. Diğer 2 tanesi 5-5 Etti o da 10. Ondan sonra 1 tane bile yazdırsa 22 tl. Siteye iyi bir destektir. Ayrıca o fiyata o kadar çok tanıtım yazısı yazdırmak bize para, yazdıran adamın sitesine de istatistiksel destek verir. Alacak olan arkadaşlara şimdi almalarını tavsiye ederim.