Kardeş sigarayı bırakmak için ilaca ihtiyacınız yoktur ben bugün müsait zamanımda bununla ilgili bir konu açacağım. Bende ilaç almayı düşünüyordum ama yararlandığım bir kaynaktan sonra 1 haftadır sigara içmiyorum İlaç en son çare olarak düşünülmeli, iş son haddeye vardı diyoruz ama bence öyle olmuyor çünkü kaç kişi araştırıp sigarayı bırakmak için çeşitli yöntemlere başvuruyor ki, bırakmayı denedim ama başaramıyorum diye kendimizi bir nevi kandırıyoruz. Ayrıca ilacı içtikten sonra tekrar sigaraya başlamamak için hiç bir neden yoktur nitekim bunun bir çok örneğine denk geldim, sigaraya olan bağımlılık bazı kişilerde ilaca olan bağımlılık mı desem gereksinim duymak mı desem ona dönüşebiliyor. Önemli olan sigara içme dürtüsünü devamlı surette engelleyebilmek ve forumda paylaşacağım bu kaynaktan inşallah çoğu arkadaşın faydalanabileceğini düşünüyorum. İlaç ile bırakanların bir kısmı araya aracı bir şey soktuğu için tekrardan yenilgiyi tadabiliyor yani kendilerine değil ilaca güveniyorlar ama ilaca devamlı başvuramayız. Konu açmanız güzel bir şey bende bahsettiğim yönde bilgiler vererek yardımcı olmaya çalışacağım. İlacı almışsınız sizde paylaşacağım kaynaktan bilgi alırsanız 2 kat daha kolay olacaktır sizin adınıza. İlaç büyük bir kolaylık sağlasa bile pek sıcak baktığımı söyleyemem psikolojik sebepler bir yana o diğer konusu olan arkadaşın kalp ritmi bozukmuş ama başka çare göremediği için kendisini kullanmak zorunda hissetmiş. Yani doğru bilgileri aldıktan sonra birazda kendimize güvenip kararlı olursak ilaç kullanmamıza gerek kalmayacaktır.