Merhaba Arkadaşlar,

Bir problemle karşı karşıyayım. Kredi kartı başvuruma TEB'den nedense red yedim. Bakın kredi değil, kredi kartı. Bu işlem zorlaştı mı bilmiyorum ama zamanında yoldan geçene form imzalatıp evlere gelirdi kredi kartları. Şimdi ne oldu da böyle zırp pırt onay süreçlerine döndü iş.

Şu anda hiç bir bankada kredi kartım yok. Garantide vardı kızmıştım bankaya iptal ettirdim. Ödeme zamanlarında çok hassas olmasam da yine de düzenli ödeme yapmaya çalışıyordum.. Bu sebepten red yapılacağını sanmıyorum.

Şu an için sistemde öğrenci gözüküyoruz, ama çoğunuz gibi bende serbest zamanlıyım ve gelirimi net üzerinden sağlıyorum. Ama bunu bankacılar anlayamıyor. İlla o lanet bodroları göstereceksin. Ki adamların bankasında bir miktar paramda var. Olumlu olur diye, sistemlerinde para tutuyorum hep.

Şimdi size danışıyorum. Hangi banka kıl tüy demeden benim kredi kartı başvuruma evet deyip onaylar. Faiz ücret oranları falan umrumda değil. Yeter ki bi kredi kartım olsun. Uluslararası ticarette falan rezil oluyorum. Banka kartları işe yaramıyor.