OLUMSUZ DÜŞÜNCELERİM 1. Teknik anlamda kadrosu biraz yetersiz gibi geldi bana...
Şöyle ki; siteyi ilk taşıdıktan sonra CPU %95'te sabit kaldı ve teknik ekip problemi çözemedi. Üstelik ''CPU yükselten birşeyler var dosyalarda, onları kaldırmanız lazım'' deyip baştan savmaya çalıştılar biraz. Siteyi taşımadan önce CPU problemi hiçbir şekilde yaşanmamıştı, eski hosting'in uptime oranının düşük olması nedeniyle ben başka bir yere taşımaya karar vermiştim. Ben de siteyi baştan kurup sadece yedek yazıları yükledim. Resimler falan komple gitti... Ve ben bu komple yedeği almak için eski firmaya ödeme yapmak zorunda kaldım boşu boşuna
2. Örneğin bir hosting hizmeti satın aldınız diyelim. Bu hosting'i ilk önce istediğiniz XXX.com'a bağlayabiliyorsunuz. Daha sonra XXX.com'dan vazgeçtiniz ve ZZZ.com'a bağlayacaksınız... İşte burada bir eksiklik var. Eski hostinginizi ZZZ.com'a bağlamak için ticket açıp beklemeniz gerekiyor. Direkt olarak siz panelden yapamıyorsunuz işlemi. Böyle birşeyle ilk kez burada karşılaştım. Diğer firmalarda bu işlem çok basit bir şekilde panellerden yapılabiliyor.
OLUMLU DÜŞÜNCELERİM 1. Türkiye'nin en iyi sayılabilecek firmalarından hizmet aldım ama bu kadar uptime oranı ciddi anlamda yüksek hosting/sunucu hizmeti görmedim.
2. Üslup ve tavırlarını hiçbir şekilde bozmuyorlar. Tüm ticketları sabırla cevaplayıp yardımcı olmaya çalışıyorlar. (OLUMSUZ DÜŞÜNCELERİM - Madde 1 hariç

)
3. Fiyatlar uygun... Hatta süper.
ÖZET: Tavsiye ederim.