Cyrax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sanal kart kullansanız
aTKn94 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizce koskoca sahibinden.com sizin bilgilerinizi çalıp adını lekelemek ister mi ? Ben eskiden vermiştim hiçbir sorun olmuyor. Binlerce kişi siteden alışveriş yapıyor. Gönlünüz rahat olsun.
AhmtBrK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güvenlik amaçlı yoksa ota boka ilan veriyorlar çöplük oluyor site hocam
abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benden istemiyor belkide yeni kullanıcılardan istiyorlardır. Lakin bu siteye güvenmeyip hangisine güveneceksiniz buna da anlam veremedim.
Arkadaşlar sonuçta site babamıza ait değil sahibinden üyeliğim 2-3 yıla dayanıyor forum sitelerinde gördüm ilan verirken yanlışlıkla işaretlenmiş üstte kalsın veya renkli olsun gibi özellikler de ücret sorulmadan hesaptan çekiliyormuş. Sadece üyelik için kart bilgileri istenmesi ilginç gereksiz ilanların önüne geçmesi için başka yöntemler uygulanmalı ben de olmak üzere Kredi kartı kullanmayan insanlar var ve kredi kartının bilinçsiz kullanımıyla doğacak sorunların önüne geçilmek için kredi kartını kullanmayın derlerken insanları kredi kartına yöneltmeleri gereksiz bence. Sen siteye istediğin kadar güvenebilirsin ama bir hack yemesi anında bilgilerin ne amaçla kullanacağını bilmediğin insanların eline geçecek o yüzden bu güvenli bu da güvenli bu daha da güvenli buna güvenmeyeceğiz de neye güveneceğiz diyerek her siteye bilgilerinizi vermeyin. Örnekleri bolca var araştırın bakın insanların hele ki banka bilgilerini alıp çok farklı şekilde kullanıyorlar.