Hoşgeldin Kampanyası
R10 üyelerine özel %10 İNDİRİM!
KUPON KODU: r10indirim

Satın alan müşterilerimizin yorumları

GalipErdem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocama burdan tekrar teşekkür etmek istedim. Tema gerçekten muhteşem.
Video ekleme işlemini çok hızlı yapabiliyorsunuz. KİMY Video Scripti kullanıyordum bir gecede sitemde bulunan scripti sildim. (800-900 tane video vardı) Ardından vidyomax teması kurdum ve sildiğim tüm videoları 2 gün içinde yeniden ekledim. Hiç hit kaybı yaşamadım aksine hitlerimde gözle görülür bir artış var. Siteye gelen kullanıcılar yorum bırakıyor.

Video sitesi kuracaksanız teması vidyomax olmalı

Saygılarımla
djhayal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuya yazmayı unutmuşum 1 adet satın alındı yabancı bir projede kullanıyorum tema çok iyi. Gerçekten hakkını veriyor itrateri daha sonra vereceğim şuan çıkmam lazım hayırlı satışlar.
Nautilus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
temayı aldım.gerek tema gerekse arkadaşın alakası takdire şayan..alakanız için müteşekkirim...
HBGroup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet vidyomax teması satın alındı. İlk izlenimime göre alt yapısı çok kaliteli tam bir genel video teması. Elinizesağlık.
compaq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelişmiş paket satın alındı,
İlgili satıcı ve güzel tema, teşekkür ederim.
Hayırlı işler...
Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün temadan bir adet sipariş geçtim. henüz temayı kullanmaya başlamadım ama skype görüşmeleri ve aldığım desteği göz önüne aldığımızda en kral video teması olacağını düşünüyorum. Hayırlı satışlar
DreaMYs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tema alındı. Henüz kurulum yapmadım fakat arkadaş çok ilgili. Kendisine teşekkür ediyorum.
KillerOfBacK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tema alinmistir hos ve güzel bir tasarim olmus.
akif68 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet tema alındı .Sağolsun arkadaş yardımcı oldu. Ayırca link ile video upload özelliği bomba olmuş.Teşekkürler