lancewood adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu eleştirilerden kurtulduğumuz zaman anlayacağız karşımızdakileri...

Ben FİFA'da PES'te oynuyorum ve ikisinden de zevk alabiliyorum. Oyundan çok sizin niyetiniz önemli bence, eğlenmek için oyun oynayanlar, oyunun hatalarını mazur görebiliyorlar.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama Sensible Soccer oynadığım zamanlar, dün gibi hala aklımda Zevk almaya bakın
O eleştiriler ve kullanıcı dönüşleri olmasa hala Sensible oynuyordunuz

Oyunları hayrına almıyoruz herhalde. Firmaya karşılığında ücret ödüyoruz. Firma da bana karşılığını vermediğini düşündürtüyorsa benim için başarısızdır. Kraldan çok kralcılık var her yerde maalesef.
Fifa'da da bazı kötü yanlar var dedim ve PES için de hala kütük gibi oyun diyorum. Oyun konusunda da oldukça iddialı biriyimdir.
Ben oyunla ilgili açılan başlığa yine oyunla ilgili yorum yazarken, siz tanımadığınız biri hakkında yok oyundan zevk al, niyetiniz önemli, eğlenmek için mi oynuyorum başka şey mi gibi saçma sapan yorumlara girerek dikkat mi çekmeye çalışıyorsunuz bilmiyorum.
Gider konunun altına oyunla ilgili fikrini yazarsın. Sanki sorulmuş gibi üzerinize pay çıkartıp boş konuşmaya luzum yok.
Sokakta ya da günlük hayatta da bu kadar rahat mısınız bilmiyorum da ben insanların her yazdığına bu kadar salça olamıyorum.
92 yılında çıkan bir oyunu oynayacak yaştaysanız biraz oturaklı konuşup ne söylediğini tartan bir yapıda olmanızı beklerdim. Yoksa forumdaki yetişkin insanlar da 14-15 yaş grubu gibi davranacaksa çivisi çıkmış buranın da çoktan demek ki.
Tavsiyem sorulmadan cevap vermeyin, üzerinize vazife olmayan işlere burnunuzu sokmayın, konu altına yazarken de konuya yorum yapın ki böyle laubali hareketlerle bu cevaplara muhatap olmayın.