NK1864 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2015 üzerinden yorumlamak gerekirse kütük gibi oyun. PES - FİFA geyiği yapmayacağım da; XBOX oyuncusuyum senelerdir. Kullanmadığım alet kalmadı. Kara kutulardan atarilere, SEGA'dan Gameboy'a... Uzun senelerdir PES oynamıyordum. Kuzen geçenlerde FİFA 2015'teki bazı oyun için sıkıntılardan ötürü muhabbet edince gitmiş PES 2015 almış. Herhalde 2 oyun oynamışızdır, 3 yok yani. Şu yaşadığımız seneye, oyun motorlarının geldiği yere kıyaslarsak bildiğin kütük gibi oyun.
Seneler önce EİDOS'un Şampiyonlar Ligi oyunu vardı. Onun hızlandırılmış hali biraz daha.
Tamam biri Arcade diğeri Simülasyon ama aklı başında ve gerçekten oyun oynamaktan zevk alan biri nasıl olup da FİFA'da bile şikayet ettiğim birkaç pürüz varken PES oynayıp zevk alır anlamak güç.
Zaten bu sene oyunu ucu ucuna çıkarttılar. Bakalım seneye bu ve birkaç oyundan beklenti karşılanmazsa şirketin durumu n'olacak.
Şu eleştirilerden kurtulduğumuz zaman anlayacağız karşımızdakileri...

Ben FİFA'da PES'te oynuyorum ve ikisinden de zevk alabiliyorum. Oyundan çok sizin niyetiniz önemli bence, eğlenmek için oyun oynayanlar, oyunun hatalarını mazur görebiliyorlar.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama Sensible Soccer oynadığım zamanlar, dün gibi hala aklımda Zevk almaya bakın

Bu arada bende oyunları 1-2 yıl geriden takip ediyorum, PES 2016'yı sanırım 2017 çıktığında oynayacağım