Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi bazı arkadaşlara ajans işi mantıklı geliyorda bir de şöle düşün.Bizde verelim 5000 tl açalım 100 tane site senin milletten farkın ne olucak.

Onun için orjinalleştirme sistemi yapılmalı.Orjinaleştirme sistemide full otomatik olamaz mutlaka birisi yardımıyla yapılmalı.10 bin hite ne kadar kazanıyorlarmış bir onuda sor.
Diğer ajanslardan olan siteler min 100bin hitli siteler hocam. 10bin hitli olana ne kadar kazandığını sormadım ama iyi alıyordur bence. Tanıtım vb. şeyler de var. Manşet kısmında ayakkabı reklamı vardı 4. haberin üzerine gelince çıkıyor vb.
Özgünleştirme olarak sadece başlık önemli dediler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:02:56 -->-> Daha önceki mesaj 18:00:17 --

tonymontana adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ajanstan olduğu gibi gelen haberi özgünleştirmeden başarı olmaz, bu noktada yanıldığınızı düşünüyorum.
Ayrıca bunun hukuki olarak da uygun olmadığını bilmeniz gerek, ajanstan gelen içeriklerde örnek veriyorum bir trafik kazası var, ve ilgili şahsın fotoğrafı buzlanmadan gelir, sitenize de o şekilde yer alırsa ciddi sıkıntılar yaşarsınız.

Bu yüzden editör denetimi , rewrite olmadan başarılı olamazsınız.
O resim olayını sorayım ajanslara da özgünlük konusunda haber siteleri farklı başllıklar altında aynı haberi giriyorlar ama başarılılar hocam. Başlık farklı olduğu için hepsi farklı haber gibi algılanıyor google tarafından