Ben hiçbir seo firmasına zerre kadar güvenmiyorum,
Şöyle söyleyeyim,
Daha önce 2 sene çalışıp 2 yıl sonra 1 ay proje bazlı tekrar Seo konusunda destek verdiğim firmada türkiyede firmaların en çok tercih ettiği ve en kaliteli olduğu söylenilen firmayla anlaşma yapmışlardı,
Bir çalışma takvimi gönderdiler ekip olarak ilgilenıceklermış, 4 aylık... (ay başına xxxx rakam)
Bunların hepsini ben tek başıma 1,5 ayda bitiririm dedim
Backlink için xxxx rakam istemişler aylık,
Ayda 4 5 blogger dan link yayınlayıp viral etkileşim yapıcaklarmış falan fistan,
Türkiye'de iyi bir seo firması olduğuna inanmıyorum şahsen,
Ülkemizde Seo firmalarının genel amacı işi bilmeyen parası olmayan firmaları düdüklemekten başka birşey değildir. Seo'dan daha çok Pazarlama konusunda uzmanlar ayrıca.
Yine bir firmada daha önce çalıştıkları bilinen bir Seo firması(isim vermek olmaz) ile 6 ay çalışmışlar, ayda 900 lira civarı ödeme yapmışlar, her ay sonu rapor göndermişler, yaptıkları şey 10 tane 10 liralık siteden tanıtım yazısı satışı...
Yani Seo'da başarı istiyorsanız kendiniz öğrenin ...
Bu benim görüşümdür, doğru veya yanlış olması konusunda bir iddaamda yok, ama 3,5 yıldır Seo ile ilgileniyorum anlatsam daha neler yazarım, zamanla gördüğüm şeyleri yorumladım kendime göre bu yüzden tartışmaya yol açabilecek cevap vermeyin lütfen.