Merhabalar,

Iphone 5S 16Gb Space Gray cihazımı nakit ihtiyacı olduğum için satmak istiyorum. Yıllardır iphone kullanan biri olarak cihazımdan çok memnunum ve bu cihazımada gözüm gibi baktım. İhtiyacım olmasa kesinlikle satmam öncelikle bunları belirtmeliyim.

Cihazım değişim cihazıdır, daha önce yaşadığım bir problem sebebiyle servise gönderdim ve sıfır cihaz ile değişim yaptılar. Yaklaşık 6-7 aydır kullanmaktayım. En ufak bir çizik, ezik, vuruk yoktur. Değişim belgesi de mevcuttur görmek isteyenler için. Arka jelatin duruyor, ön tarafa mat jelatin yapıştırdım parmak izi bırakmadığı için hoşuma gidiyor. Kılıfsız tek bir gün bile kullanmadım. Yanında da 3 kılıf vereceğim. Kutusu ve belgeleri duruyor garantisi kasım ayına kadar devam etmekte. Kulaklığı ve kulaklık kutusuda temiz sorunsuz bir şekilde mevcut. Şarj adaptörü amerikan prizlere göredir, çevirici ile kullandım bu şekilde teslim edeceğim. Usb kablosunda soyulmalar var fakat kullanımında sorun çıkarmıyor. Cihaz ithalat yoluyla kaydedilen imei ye sahiptir.

Sanıyorum gerekli olan tüm bilgileri verdim. Sorunuz olursa konu altından cevaplayacağım. Şuan şehir dışında olduğum için ve cihazım fotoğraflarını çekecek başka bir cihazım olmadığı için fotoğraf ekleyemiyorum. 12 haziran cuma akşamı detaylı ve net fotoğraflar ekleyebilirim. Fakat sıfır cihazdan farksızdır kozmetik ve donanım olarak 10/10 alır.

İstediğim ücret 1350 ₺ olup önce ödeme sonra ürün olarak alışveriş yapabiliriz. Kargo alıcıya ait olacaktır ve ödeme enpara ile kabul edilir. Taksitle almak isteyen olursa + komisyon dahilinde sanal pazar ilanı açılır.

Teşekkürler.