Ekpyrosis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi : pm ile verilecek
FİYAT : 400 TL
Sitenin aylık getirisi: Adsense aylık 7-8 TL
Sitenin açılış tarihi: Eylül 2014
Domain bitiş tarihi: Eylül 2016 (1.5 yıl daha var)
Kategori, sitenin içeriği nedir: Moda, Kadın
Alexa Değer : 300 K
Günlük hit sayısı: 50
Ziyaretçi kaynağı: Google, Sosyal Medya
Domainin yaşı : 9 Ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: YOK
Banlı olduğu arama motoru var mı: YOK
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: SINIRSIZ
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YOK

Açıklama kısmını biraz uzun tutacağım çünkü sitemin kaliteli olduğuna inanıyorum.

Siteye her gün %101 özgün denecek özgünlükte kaliteli makaleler ekledim ve hiç birinde kopya içerik yok. Eklediğim resimlerin %90'ı Google'da özgün resimlerdir. Sitede 116 tane hepsi özgün makale vardır. Makaleler 100-150 kelimelik sallamasyon makalelerden değildir. Makalelerin hepsi 200-350 kelime arasındadır. Teması ücretli olup 70 TL'ye aldım.

Siteyi para kazanma uğruna çöplüğe çevirmedim. Sitede sadece adsense reklamı var onuda gelirini ölçmek için koydum. Facebook, google+, twitter hesapları bulunuyor. Bu hesapları alan kişiye devredeceğim. Özellikle içerik girilip facebook üzerinden farklı sayfalarda paylaşıldığında 20-30 hit facebook üzerinden alabiliyorsunuz. İsteyen siteden tanıtım yazısı satabilir, 1 tanıtım yazısı için 20 TL veriyorlar.

Siteyi satmak içimden gelmiyordu fakat işten fırsat bulup ilgilenmek zor olacak gibi görünüyor. Alacak kişiye hostingini de vereceğim. Güzel hostingde barınıyor. Adsense hesabını birlikte vermek isterdim fakat gmail hesabım çok eskiden beri kullandığım bir hesap, yazışmalarımı gmail üzerinden yapıyorum.

TAKAS : Üstüne para verip alabileceğim telefonlar ile takas edebilirim.
p.m alabilir miyim?