ÇEKİLİ BİTTİ ARKADAŞLAR. KARGOLAR GÖNDERİLDİ!..
KONU MODERATÖR İSTEĞİYLE TEKRAR DÜZENLENMİŞTİR.
Bu konu bu şekilde sonuca bağlandıktan sonra o ihaleden kalan parfümleri hediye etmeye karar verdim.
BURAYI ÖZELLİKLE BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM. NE BU KONU NE YUKARIDAKİ KONU UMARIM SİLİNMEZ!.. ÇÜNKÜ BUNDAN SONRAKİ TİCARETLERİMİN TAMAMINDA BU KONULARI EMSAL OLARAK ALICAM!..
BUNDAN SONRA KONUSUNDA ÖNCE ÖDEME ALIRIM DEMEYEN KİM OLURSA OLSUN KAZANDIĞIM İHALEDE ÖNCE ÜRÜNÜ GÖNDERMELERİNİ, AKSİ HALDE ÜRÜNÜ ALMAYACAĞIMI BELİRTİCEM!..
Neyse karar verilmiş. Cevap hakkı bile verilmeden konu kilitlenmiş. Ben o konudaki vaadimi yerine getiriyorum ki, kimse bana ürünü satmaktan vazgeçtin de işi yokuşa sürüyorsun demesin. Beni bilen biliyor, bilmeyen de açtığım konulara bakabilir az çok bilgi sahibi olabilmek için..
Bu iki parfümü aşağıdaki listeden numarasını seçen ilk 50 kişiden 2 kişiye ücretsiz olarak göndericem...
1- black_scorpion
2- idrisselvi
3- ReaL204
4- Empyriumxx
5- Chevat
6- MeSsO_
7- SKDesign
8- serhatitap
9- mographic
10- FZaman
11- wrecking
12- karen
13- Extralarge
14- chnyrdkl
15- BurakTmtkn
16- birkan2096
17- Nestive
18- Mesut78
19- ozgurland
20- eturker
21- HumbLy
22- kralmchalen
23- Ment
24- TolgaKSR
25- GameBoys61
26- cicq
27- RASKOLNIKOV
28- EfecanDemireL
29- maviuan
30- Type
31- qLd
32- Turkishli
33- strawb3rryx7
34- schnitzel
35- Quismo
36- lovestoreist
37- Karakurt
38- sansserife
39- misal
40- canem72
41- sesusera
42- uzmangrafik
43- olcaytd
44- Baris13
45- tatar59
46- coLdish
47- rootwarior
48- Volter
49- Koah
50- GuNGoRv
Çekilişi kazananlar sadece kargo ücreti öder. Onu da kargocuya öder. Şimdi bunu yazmam sonra biri çıkar, kargo ücreti ödemem ürünü geri al der, suçlu yine biz oluruz. EKLEME : Konuya yorum yapan her arkadaşı liste dolana kadar çekilişe ekliyorum, numara seçmeseler dahi. Eğer parfüm ihtiyaçları yoksa da yedek talihliler belirleyip onlara gönderiyorum ürünleri.