Herkes iphone stabilitesinden bahsediyor da, Androidin avantajlarından neden bahsetmiyorsunuz. Ustelik Android te gayet stabil bir sistem. Aklıma gelen en önemli ayrıntılar sunlar
1)Samsung Tab4 t232 bir tablet aldım 450 lira Android. Bu sisteme bir rom atıp telefon özelliğini açtım. Şu an 4 çekirdekli 1.5 gb ram li 7inch çift kameralı bir telefonum oldu. Üstelik dolar artmadan önce 400 falandı. Böyle bir telefon almaya kalksam 1500 vermem gerekirdi. Android ve Samsung a tesekkurler
2) Android rootladiktan sonra inanılmaz ayarlar uygulanabiliyor sunuz. Mesela işlemcinizi overclock yapabilirsiniz. Dehşet root programlar var. Mesela belli şarj seviyesine veya sizin belirlediğiniz tercihlere göre işlemci hızınızı oto ayarlanmasını sağlayıp inanılmaz enerji tüketimi sağlayabilirsiniz. Bu basit bir örnektir.
Bir diğer örnek wpa tester uygulaması sayesinde wps özellikli adsl modellere eğer wps kilidi kapalıysa büyük oranda şifreleri bulup ücretsiz nete baglanabiliyorum.
3) Bi Android markete bakın ücretsiz ve birçok faydalı app var. Peki iphone için bu geçerli mi? Üstelik ücretsiz uygulamaların full apk dosyalarını internetten bulup istediğiniz uygulamaları veya oyunları keyifle kullanabilirsiniz. İphone uygulamaları için harcanacak paraları düşünün birde tüm uygulamaları ücretsiz kullanabileceğiniz bir Android dünyası düşünün.
Bence fiyat ve performans için samsung ve Android tercih et. İphone diyenler bir stabil lafı tutturmuş. İphonenin başka ne avantajı var söyleyin bilelim ☺