Webrazzi de taklit bir çok projeye denk gelebiliyoruz ki örneğin airbnb - hemenkiralık ama taklit yapılan projelerde değerlenebiliyor yine aynı örnek üzerinden örnek verirsek Home Away'dan 2M $ yatırım aldı.
Ayrıca Dribbble nin ayrıcalığı nedir bilemiyorum ama behance de aynı hizmeti sağlıyor diye biliyorum yanılıyor muyum?
Katılıyorum ilk paragrafa

Dribbble ile Behance benzer sistemler fakat Dribbble'da iş ilanı vs tarzında ve pinterest tarzında eklemeler var...
Direk olarak sorman bilgi sahibi olmayanlar için zaman kaybı yaratabilir.
Dribbble nedir?
Dribbble, tasarımcıların ne üzerinde çalıştıklarını paylaşmasını sağlayan ve çalıştıkları tasarımlar üzerinde diğer tasarımcılar tarafından fikir paylaşımına olanak sağlayan bir web sitesidir.
Bizden çıkar mı? - Çıkabilir, çünkü taklit konusunda Türkiye'nin üzerine tanımam.
Aslında katılmadığım bir nokta var.
Türkiye'de olmayan bir projeyi, Türkiye için baştan tasarlayarak hizmete sokmak büyük bir proje oluşturmaya yetebilir. Taklit mantığı ile gitmek istersek; Behance ve DeviantArt için taklit demelisiniz diye düşünüyorum.
En basit bir örnekle yurtdışında büyük bir proje olan 99Designs'ın Türkiye'de olmaması üzerinde idemama.com yapıldı. Ve büyük bir başarı aldı.
Türk insanlarını taklitçilikle suçlamak yerine, bu tarz projeleri desteklemeniz daha iyi olur kanaatindeyim.