1. Kızın en yakın olan arkadaşına söyle. Konuşmak istediğini söyle. Fakat ayak üstü olmasın. Konuşmak isterse konuşursunuz.
2. Kız profilini herkese açık yapmış ve o senin dediğin playboy çocuklarla takipleşiyor. İnsan demez mi neden onlar? Seni kıskandırmak amacıyla diye düşünüyorum. Eğer senin ile konuşmayı kabul etmez ise umursamaz gibi gibi yaparsan iyi olacaktır. Yeni sevgili falan yapmanı da önermiyorum.
Konuşmaz ise oluruna bırakacaksın. Fakat hoşlandığı biri var diyorsa ve gerçekse sana geri döner diye düşünüyorum.
Her hayır da bir şer, her şerde bir hayır vardır. Sakın unutma.
Sanirim artik sizofrene bagladi engeli kaldirip ilk mesaj atmis birisi bunu instagramdan eklemis fotograflarini begenmis hesaplardan bu da benmisim gibi ona mesaj atmis sonra arkadaslari beni dovcekmis nerde oldugumu ogrenmek istiyor arayip
Sent from my iPhone using Tapatalk