Bu durum bankanın kurumsal politikaları uyarınca müşterisini ne kadar kazıklamak istediği ile alakalıdır. Bazı bankalar müşterisini aptal yerine koyar alabildiğini alır, reaksiyon gelmiyorsa fantazi seviyesine kadar çıkarabilir bu durumu. Ödeme seçeneklerinden ilgili bankayı kaldırabilirsiniz.
Adwords hesaplarında farklı farklı bankalardan iki tane kart tanımlı. birincil olan sanal kart ve bazen limiti doluyor ikinci karttan tahsilat yapılıyor. buraya kadar sıkıntı yok.
sıkıntı daha doğrusu sinir katsayımın yükselmesi bu noktadan sonra başlıyor şöyle ki 16 mayıs ta birincil karttan 497,54 TL çekilememiş ve bu rakam yedek karttan 193,22 dolara çevrilip sonrada geri TL ye çevrilip 534,74 TL olarak tahsil edilmiş, yetmemiş banka dururmu biraz daha coşalım demiş 2 haziranda da kur düzeltme şeklinde 19,68 TL daha tahsil etmiş. yani benden 56,88 TL fazladan para tahsil etmiş. ilk banka öyle al takke ver külah dolar işlemi falan yapmıyor kesilecek para neyse onu alıyor. 497,54 ise 497,54 tahsil ediyor ama yapıkredi sağolsun fazladan 56,88 tahsil ediyor. ve bunun gibi üç işlem var 180 TL civarı fazladan para çekmişler.
Detay aşağıdaki gibi.
16 Mayıs 2015 GOOGLE*ADWS1 ADWORDS GB 534,74
Islem Tutarı: 497,54 TRY USD Karsılıgı : 193,22 USD
2 Haziran 2015 GOOGLE*ADWS1-KUR DUZELTME +19,68
bunun bir haklı mantığı bişeyi varmı?