Proje diyorum denemeye değer
Patatesli.borektarifi
havuclu.borektarifi
vs
Fikir için teşekkürler

Sub çok yorar diye düşünsem de seo açısından sağlayacağı avantajlarında tartışılmaz olduğunun farkındayım. o konuda biraz kararsız kaldım
Bence de kendiniz değerlendirin. Börek tarifi, alt kelimelere de bakarsanız iyi bir aranma hacmine sahip.
Evet alt aramalar, üst aramalar ile birleştirildiğinde güzel bir hacim çıkmakta. Oturmuş düzgün bir proje haline getirilirse yağ şirketleri ile bile güzel reklam reklam anlaşmaları yapılabilir. Bu yüzden satmak mı ya da projelendirmek mi daha mantıklı kararsız kaldım. Önerini paylaştığın için teşekkür ederim.
Yaptığın yorumlar gibi kaliteli bir domain. Bence özel bir domain ve satmayı düşünüyorsan aklındaki fiyatı rica ediyorum. Uygun olursa talibim.
Öncelikle güzel yorumun ve teklifin için teşekkür ederim. Gönüller karşılıklıdır demişler. Bende senin yorumlarını keyifle takip ediyorum. İşin doğrusu satmak veya projelendirmek arasında kararsız kaldığım için konuyu açtım. Sizlerinde fikirlerini almak ve kararımı ona göre vermek istedim. Ederi hakkında da inan bir fikrim yok

gönül ister ki; hepimiz çok sıfırlı rakkamlara satışlar yapalım hem alıcı hem satıcı; "iyi ticaretti be

" diye mutlu olsun

kafamda bir fiyat yok ama sanırım x.xxx gibi bir tutar düşünüyorum. daha azına verirsem bir daha böyle bir kombinasyon bulma imkanım biraz zor zira..