Bahsettiğiniz yapı çok hoşuma gitti... Oluşturacağınız yapıda (bence) özgünlük falan çok fazla düşünmeden haber girerek, sosyal medyadan siteyi ve çalışma şeklini anlatarak uğrak yeri haline getirilebilir.... Kolay gelsin.
Ajans aboneliğinden ziyade projenin tanıtımını iyi yapabilmeniz önemli. Sonuçta iş reklamda bitiyor. Ne kadar duyurabilirseniz o kadar geribildirim alırsınız.
Ajans üyeliği ile iş bitmiyor. Tanıtım çok önemli. Profesyonel bakmak lazım. Sağlam editör olması lazım, haberlerin sunumu çok önemli. Yıllık 1000-1500 TL'ye abonelik çok zor. Yıllık abonelik fiyatları 5-6 bin TL'den aşağı değil. Hayırlısı olsun.
Reklam bütçesi çok önemli
Işin içinde haber oldumu 2 kere hesap etmek ve devreleri yakmak gerekiyor
Reklamı facebook 'a vermeyi düşünüyorum. İyi bir takipçi kitlesi yaptıktan sonra devamı gelir sanırım.
Bütçe biraz kısıtlı. 10bin TL civarı ayırdım bu işe. Ajans aboneliğini ne kadar az tutarsam, reklam sayısı o kadar artacağından dolayı mesela 2000tl civarı ajans aboneliğini halledersem kalan 8binle 500k+ sayfa oluşturabilirim. Daha önce bir video paylaşım kanalını 500k+ ya 3bin TL ile ulaştırmıştım. Haber sitesi olunca biraz daha zor olacak gibi ama bakalım