İlk defa alışveriş yapmıyorum. Alışverişten vazgeçtiğim de yok. Ürün elime ulaşır ödemeni yaparım.
Niye bu kadar abarttın anlam veremiyorum. İyi niyetle satmak istemiyorsan sen bilirsin diyorum. Benim sıkıntı çıkarmam gerekiyorken sen çıkarıyorsun ilgin.

Sanki ihale bana kalmışda vazgeçmeye yer arıyomuşum gibi bi tavıra girdin. Ben ürünü istiyorum.
Şuan iş yerindeyim, akşam işe gelirken kargolancak ürünleri hazırladım, paketledim. Sabah tekrar eve gidip ürünleri alıp tekrar kargoya geçmemek için. Yani iki iş yapmamak için ürünleri akşamdan yanıma aldım. Sizin parfümlerde yanımda şuan. Eğer göndermeyecek olsam ne size mesaj atardım, ihale size kaldı kargo bilgilerinizi gönderin diye, ne de ürünleri yanıma alırdım. Sizden dönüş beklerdim ve dönene kadar yazmazdım.
Bu açıklamayı iyi niyetle satmak istemiyorsun demenize istinaden yapıyorum, keza yapmama dahi gerek yok da o da ayrı bi konu..
Neyse ben uzatmayacağım. Burada sürekli satış yapan arkadaşlar da dahil yüzlerce konu açılıyor ve binde bir önce ödemeyi alırım sonra kargoyu yaparım diyen oluyor.. Benimde biçok benzer konum var bu şekilde.. Yani bu duruma açıkça belirtmem gerekmiyor..
Hesap bilgilerimi ilettim. Ödemeyi geçin, kargonuzu sabah cıkartıyım. Aksi halde - itrade göndericem bilginiz olsun..