Ertan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İhale yukarıdaki arkadaşa kaldı kendisininde belirttiği gibi... Kendisine bizzat mesaj atarak da kargo bilgilerini istedim ve hesap bilgilerimi ilettim.

Arkadaş kargo elime ulaştığında ödemeyi geçerim dedi ve bende önce ödeme aldığımı belirttim.

Verdiği cevap ise ;
'Konuya önce ödeme alacağını yazmamışsın, kargo geldikten sonra ödemeyi geçerim.' oldu.

Şimdi her açtığım konuya sürekli önce ödeme alırım diye yazmak gibi bi durumum yada zorunluluğum olduğunu sanmıyorum. Kaldıki bikaç gün önce yaptığım diğer ihalede de bu durumu belirtmedim, belirtmek zorunda da değilim..

Ve yine kaldıki arkadaşın itrade sayısı benimkisinden az..

Arkadaşın dediğine göre şu durumda foruma dün üye olmuş kişi de benden önce kargoyu isteyip sonra ödeme hakkına sahip olur. Böyle bi mantık var mıdır ?

Benim tahminim, arkadaş parfümleri almaktan vazgeçti ve problem çıkartmaya çalışıyor. Başka bi açıklama bulamıyorum bu duruma..

Uzun lafın kısası, ihale arkadaşa kaldı ve kargosunu almadan ödeme yapmayacagını belirtiyor. Bende ödeme almadan kargo göndermeyeceğimi söylüyorum. Bu durumda arkadaşa ihale kalmasına ragmen ödemeyi geçmediğinden - itrade gönderme hakkımın oldugunu düşünüyorum. İlgili arkadaşlar konuya bakabilirse ve uygun görürse kendisine - itrade geçicem.. Bu şekilde bi ticaret anlayışına sahip kişilerle iş yaparken iki kere düşünür en azından bundan sonra iş yapacak arkadaşlar..
İlk defa alışveriş yapmıyorum. Alışverişten vazgeçtiğim de yok. Ürün elime ulaşır ödemeni yaparım.

Niye bu kadar abarttın anlam veremiyorum. İyi niyetle satmak istemiyorsan sen bilirsin diyorum. Benim sıkıntı çıkarmam gerekiyorken sen çıkarıyorsun ilgin. Sanki ihale bana kalmışda vazgeçmeye yer arıyomuşum gibi bi tavıra girdin. Ben ürünü istiyorum.