Yeterince iyi bir şekilde hazırlanmamış bir uygulama için,reklam vermek veya bu şekilde indirme vb. hizmetler almak arızalı bir arabayı arkadan iterek sürmek gibi bir şey. Akıllanan telefonlar ve aptallaşan kullanıcılardan oluşan bu platformda başarılı uygulama yapmanın 2 altın kuralı var;
1-Basitlik
2-Tasarım,Ambalaj
Eğer aldığınız hizmet imzanızdaki programlardan biri veya bazıları için ise benim yaptığım gibi bir hata yapıyorsunuz demektir.Acele ediyorsunuz ve bu sebeple bir çok kullanıcının dikkatini çekebilecek basitlikte aynı zamanda iyi bir tasarıma,logoya sahip bir uygulama yapmak yerine farklı farklı türlerle bir şekilde indirme almaya çalışıyorsunuz.
Umarım beni yanlış anlamamışsınızdır amacım sizi eleştirip sizi üzmek veya negatif yorumlarla önünüze engel olmak değil bir çok kişi tarafından yapılan hatayı göstermek(Ki bende dahilim bu hatayı yapanlara).Demek istediğim olabildiğince kendinizi kasın ve akıl,mantık ve yazılım tecrübenizle öyle bir uygulama çıkartın ki siz reklam,indirme peşinde koşmayın mobil reklam yayıncıları sizin peşinizde koşsun
çocuklar için uygulama, güzel bir tasarım ve tuşa basarak sesler dinleniyor. bu uygulama için daha ne olsun?
tanıtım yapıp en az 10k indirme hedefliyorum. yoksa ne anlamı kalır uğraşmanın.