Kaliteli bir yazıda uygulamanız gerekenler şunlardır:
- Çok aranan hedef kelimenizin başlığın başında 1 defa geçmesi,
- Çok aranan hedef kelimenizin ve 1 adet varyasyonunun açıklama kısmında 1'er defa geçmesi,
- ÇA hedef kelimeniz ile birlikte varyasyonu (varyasyon örnekleri: giyim, giyimi, giyimleri, giysi vb.) yazı içerisinde 2-3 defa (birinde normal, birinde kalın, birind h2/h3 ile) geçmesi,
- Yazının sıralamalarda çıkmasını istiyorsanız hedef kelimeden başka yazıya bağlantı verilmemesi,
....
Liste uzar gider ancak bu kadar yeter sanırım.
arkadaşlar kendi sitemde seo uyumlu makale yazmak için fikir istiyorum.sitenin geneli olarak anahtar kelime A-B-C 3 kelime olsun ama anahtar kelimeleri bununla kısıtlayamam.
örnek döner sermaye konulu makale olsun o yazının anahtar kelimesi döner sermaye olsun.
Başlık döner sermaye ile başlatıyorum h1 tag içine alıyorum ayrıca 2 de döner sermaye kelimesini kalın harfle yapıp site içine link veriyorum.etiketlerdede yer veriyorum.
200-300 kelimelik döner sermaye yazısında döner sermaye kelimesinde anahtar kelime olarak vurguladık.
peki sitenin genel anahtar kelimesi olan a-b-c kelimeleri bu makalenin içinde geçirsem vurgulamayı nasıl yapmalıyım.
Çok fazla anahtar kelime olmazmı.
Sitenin ana anahtar kelimeliri her yazıda seo olarak vurgulamalımıyım ?