güzel olmuş bence iş yapar eminim alanıda çıkar
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. En iyisini yapmak için uğraşıyoruz.
satar bence.demo halini görsek daha iyi olur tabi.
Yarım bir temanın demosunu atmamız sadece temayı lekelemek olur. En kısa sürede geliştirmeyi bitirmeye uğraşıyoruz.
Güzel görünüyor. Kodlama seo uygun bir yapıda olursa tutar, bu tasarım. birde beyazperde tasarımına benzer bir tasarım yapılsa o daha fazla tutar.
Temiz bir kodlama hocam her işimiz için böyle uğraşıyoruz seo puanını oldukça yükseltiyoruz. Zaten Seo olmasa bir manası kalmaz.
Ben beğendim hocam çok iyi görünüyor. Seo açısındanda olumluysa baya bi satılır diye düşünüyorum
Teşekkür ederiz. Satacaksak en iyisi olsun diye uğraşıyoruz ve W3C Valid ve SEO en iyi duruma getirmekle uğraşıyoruz.
seo açısından da uygun olursa satarsınız hocam.. 5 adet limit koymanıza gerek yok fiyatını uygun tutun herkes faydalansın
Seo açısından iyi olacak kesinlikle en iyisini yapmaya uğraşıyoruz. Kendi sitemizde meta tag kullanamıyoruz ama seo açısından bu temaya ekleyeceğiz mesela. Yoksa puanı düşük gözüküyor. Ama bizce meta tag gereksiz koddan daha fazlası değil.
Bu arada bir diğer webmaster forumunda seo ve temiz kodlama olursa 80 TL den fazla fiyata da satabilirsiniz diyorlar aklimizdaki 70-60 civarı olabilir şeklinde.
Bu arada eklemeyi unuttuğum özellikleri:
*Temiz bir kodlama ve seo
*Responsive
*Sayfalama yerine daha fazla film butonu yapıyoruz. Bu sayede sayfa yenilemeden daha fazla içeriğe ulasabileceksiniz.
Kolay gelsin hepinize yorumlarinizi bekliyoruz